ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ένα μεγάλο μπράβο!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παρακολούθησαν αυτό το σεμινάριο. Γιατί θέλει και θάρρος και τόλμη να παραδεχθεί κάποιος στον εαυτό του ότι ίσως, ως «καλό παιδί» που έχει μάθει να είναι, να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του και τη ζωή του. Θέλει ακόμη περισσότερο θάρρος να παρακολουθήσει 2 μέρες ένα σεμινάριο για να ανακαλύψει τι είναι αυτός «ο ρόλος του καλού παιδιού», αν τον παίζει και τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει στις σχέσεις του, στο επάγγελμά του, στην οικογένειά του και σε ολόκληρη τη ζωή του.

Όσοι πήραν αυτή την απόφαση, παρακολούθησαν ένα από τα συγκλονιστικότερα σεμινάρια του ΑποφασίΖΩ. Ανακάλυψαν από την πρώτη στιγμή τι είναι αυτός ο περίφημος ρόλος του «καλού παιδιού» και γιατί καταλήγουμε να αφήνουμε πίσω τις δικές μας ανάγκες, τα όνειρά μας, τους στόχους μας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των άλλων.

Έχουμε πλέον αποκτήσει αρκετή εμπειρία με τα live streaming σεμινάρια και έχουμε βρει τρόπους να μεταφέρουμε την τόσο ιδιαίτερη και μοναδική ενέργεια από τα βιώματα και τις ασκήσεις μας, αλλά και τη δύναμη από τα εκπληκτικά συναισθήματα που δημιουργούνται κάθε φορά στα σεμινάρια μας!

Μπράβο λοιπόν σε όλους όσοι τόλμησαν να ανοιχθούν, πρώτα στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν καινούργια υπέροχα μέρη του εαυτού τους, να εκφράσουν αντιρρήσεις, απορίες, διαφωνίες κι έτσι να μας βοηθήσουν να συν-δημιουργήσουμε ένα σεμινάριο μοναδικό, που έγραψε στις καρδιές όλων μας, ιδιαίτερα όταν ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με μία από τις πιο δυνατές ασκήσεις. Ήταν εκεί όπου όλοι βιώσαμε τι σημαίνει στ’ αλήθεια να αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να δεχθεί την αγάπη. Τι σημαίνει να δίνω από την καρδιά μου χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα και, πόσο απελευθερωτικό είναι να μοιράζομαι με τους ανθρώπους γύρω μου όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα!

Ήταν ένα ιδιαίτερο δώρο, που όλοι Μαζί κάναμε στον εαυτό μας, γιατί μπορούμε, αξίζουμε και δικαιούμαστε να ζούμε τη ζωή που ονειρευόμαστε!

Για όλο αυτό που μοιραστήκαμε, ένα μεγάλο από την καρδιά μας ευχαριστώ, στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους σας μαζί.

Η ομάδα του Αποφασίζω


2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
2020-21 Kalo paidi
Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500