ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ήρθε ο καιρός για τον καθένα από εμάς.

Ο εαυτός μας, μέσα μας, γνωρίζει τι θέλει και πού θέλει να πάει. Σαν εκείνα τα υπέροχα, ελεύθερα, γεμάτα δύναμη άλογα που γνωρίζουν πού θέλουν να πάνε.

Βέβαια τον περισσότερο καιρό ο νους μας είναι τόσο φορτωμένος από όλα εκείνα που χρειάζεται να γίνουν μέσα στη μέρα και τα «πρέπει» και τα «δεν γίνεται»… που χάνει τη φρεσκάδα και τη δύναμή του, απλά γιατί κουράζεται.

Αν όμως μπορούσαμε όχι μόνο να τα “δούμε”, αλλά και πώς μπορεί ο καθένας μας να φτάσει στο να ζει τα θέλω του κάθε μέρα; Το έχουν κάνει αρκετοί πριν από εμάς.

Αν μπορούσαμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας, πως εμείς και η ζωή μπορούμε να γίνουμε ένα ταιριαστό και απολαυστικό δίδυμο της επιτυχίας;

Έχει έρθει ο καιρός για τον καθένα από εμάς, να βαδίσει το δικό του μονοπάτι και να νιώσει όλη την απόλαυση των θέλω του και την επιτυχία που του αξίζει!

 

Βένα Καλογήρου

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500