ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ας μην του κάνουμε τη χάρη…

Ας μην του κάνουμε τη χάρηΜπορεί να ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία, αλλά αν δεν λυτρωθούμε από την εσωτερική δουλεία του φόβου που πάντα έχει μέσα του το θυμό, του διαχωρισμού και της επίθεσης, θα είμαστε πάντα κάπου σκλάβοι.

Γιατί η ελευθερία ξεκινάει πάντα από μέσα μας. Μόνο ένα ελεύθερο εσωτερικά άτομο κάνει αυτό που χρειάζεται για να ζήσει ελεύθερο.

Μπορεί να μας τάζουν ή να μας προσφέρουν, να μας καθοδηγούν ή να μας επηρεάζουν ή να μας παθιάζουν, όμως τελικά αυτός που θα ζήσει με τις επιλογές του είναι ο ίδιος ο εαυτός μας.

Ας αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας και του τόπου μας ο καθένας από εμάς προσωπικά, χωρίς επιπόλαιους φανατισμούς. Είμαστε όλοι μας, σ’ αυτό τον τόπο του ήλιου και της ομορφιάς, ευφυέστατοι με εμπειρίες πολλές και δυνατές. Ας αφήσουμε ένα καθαρό μυαλό να κρίνει, μα πάνω από όλα ας βρούμε την αγάπη και την ενότητα μέσα μας, στην καρδιά μας, γιατί χωρίς αυτήν δεν έχει και πολύ σημασία τι θα επιλέξουμε γιατί θα έχει μέσα του το σπόρο της καταστροφής, τη διχόνοια.

Ας αποφασίσουμε να βαδίσουμε ενωμένοι γιατί αυτός ο λαός που ξέρει να δημιουργεί θαύματα και το έχει αποδείξει τόσες φορές και σαν άτομα και συνολικά, έχει ένα και μοναδικό εχθρό που του στερεί το μεγαλείο που αξίζει και που μπορεί να έχει. Και λέγεται διχόνοια. Ας μη του κάνουμε τη χάρη.

Όλοι μαζί, μόνο θαύματα μπορούμε να παράγουμε. Τα έχουμε ανάγκη και μας αξίζουν!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500