ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Αυτός ο άνθρωπος ήταν φως!

Αυτός ο άνθρωπος ήταν φως!Όποιος τον πλησίαζε, γαλήνευε δίπλα του. Ένιωθε να τον τυλίγει η σοφία αυτού του μοναδικού ανθρώπου, με έναν τρόπο που, όσο “μικρός” και αν εσύ ένιωθες, εκείνος με μια εκπληκτική απλότητα, σε έκανε να νιώθεις μεγαλύτερος και πιο σημαντικός.

Ναι, το μέγεθος της πνευματικότητάς του ήταν τεράστιο και σε άγγιζε από παντού. Το έβλεπες, το ένιωθες, το άκουγες μέσα από τη σοφία των λόγων του.

Διάλεξε μια δύσκολη ζωή, με δυνατά προβλήματα και δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής, σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης εξέλιξης. Συνέχισε αυτό το δρόμο χωρίς σταματημό μέχρι την τελευταία στιγμή που ήταν μαζί μας. Έτσι έγινε ο μοναδικός, ο τεράστιος σε μέγεθος δάσκαλος όλων μας, όλων εμάς των ανθρώπων αυτού του πλανήτη, ανεξάρτητα χρώματος, φυλής ή εθνικότητας.

Έγινε ο δικός μας Wayne Dyer που έχει γράψει τόσο ρωμαλέα στο νου και στις καρδιές όλων μας οδηγώντας τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά στο μονοπάτι της δικής του εξέλιξης.

Θέλω με ταπεινότητα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το άγγιγμα που άφησε στη ζωή μου, ο μοναδικός σε μέγεθος δάσκαλος που ήταν όλος φως.

Και αυτή η ευγνωμοσύνη ας είναι ένα ακόμη μικρό κεράκι στην πορεία του προς το φως.

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500