ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Βιώσαμε την αληθινή δύναμη της αγάπης!

Πολλοί αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο ρόλος του “καλού παιδιού”…

Ναι, οι πολλοί δεν γνωρίζουν ούτε τι είναι, ούτε με ποιον τρόπο επηρεάζει τη ζωή μας. Όσοι όμως, πήραν την απόφαση να έρθουν σε αυτό το ιδιαίτερο και πραγματικά πολύτιμο για τη ζωή μας σεμινάριο, όχι μόνο έμαθαν ποιος είναι αυτός ο ρόλος που καταδυναστεύει τις ζωές όλων μας, αλλά και πώς μπορούν να απαλλαγούν από αυτόν και να οδηγηθούν στις κορυφές που αξίζουν και δικαιούνται.

Με μια υπέροχη λεβεντιά αναγνώρισαν τι στ’ αλήθεια συμβαίνει και ανακάλυψαν τις συμπεριφορές και τα βαθύτερα αίτια που τους κρατάνε πίσω. Έμαθαν πώς να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις και πώς να πετύχουν τα όνειρά τους.

Βήμα βήμα, μέσα από τη μέθοδο Καλογήρου, οδήγησαν τον εαυτό τους στο πώς να δημιουργεί έναν ισχυρό εαυτό, που ξέρει να βάζει τα όριά του και να διεκδικεί αυτά που θέλει στη ζωή του!

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μία ξεχωριστή εμπειρία όπου όλοι γίναμε ένα, καθώς βιώναμε την αληθινή δύναμη της αγάπης και της ενότητας!

Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

 
Η ομάδα του Αποφασίζω

 

Όχι πια "καλό παιδί" Δεκ 2019
Όχι πια "καλό παιδί" Δεκ 2019
Όχι πια "καλό παιδί" Δεκ 2019
Όχι πια "καλό παιδί" Δεκ 2019
Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500