ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Δήλωση ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο “Άλμα” 2022

Ήρθε η ώρα για να πραγματοποιηθεί ξανά το σεμινάριο «Άλμα» που τόσο πολύ έχει συζητηθεί!
Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, το «Άλμα» είναι ένα εντελώς διαφορετικό σεμινάριο με βιώματα που απλά συγκλονίζουν! Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου κάτι σημαντικό θα αλλάξει, και θα μεταμορφωθεί μέσα στον καθένα. Ελευθερώνεις τον νου από σκέψεις που δημιουργούν μπέρδεμα, μπλοκάρισμα ή πόνο, διευρύνεις την αντιληπτική σου ικανότητα, μαθαίνεις να οδηγείσαι απλά και ξεκάθαρα στις λύσεις και όχι μόνο αυτά.
Φέτος, θα έχει εμπλουτιστεί με καινούργια ύλη, περισσότερες ασκήσεις και υπέροχες εκπλήξεις.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν είναι ανοιχτό για τον οποιονδήποτε απόφοιτο των σεμιναρίων μας. Το υψηλό του επίπεδο, αλλά και η ανατρεπτική του προσέγγιση απαιτεί όσοι το παρακολουθήσουν να είναι ήδη σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης και ικανότητας προσωπικών αλλαγών. Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν μόνο όσοι έχουν παρακολουθήσει την οκτάμηνη Ακαδημία Πλούτου.
Οι ημερομηνίες του σεμιναρίου είναι: 2-6 Ιουλίου 2022
Τοποθεσία: Άγνωστη
Διάρκεια: 5 μέρες
Αξία: 1.450€ + ΦΠΑ
Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το «Άλμα» πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω Αίτηση Ενδιαφέροντος έως τις 31 Μαρτίου 2022.
Στη συνέχεια θα οριστεί ένα ραντεβού για μία συνέντευξη και μετά θα του ανακοινωθεί εάν η αίτησή του έγινε δεκτή ή όχι.
Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση, η προκαταβολή δίνεται με την έγκριση της αίτησης και η εξόφληση του σεμιναρίου γίνεται το αργότερο 10 μέρες πριν το σεμινάριο.

Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ και κάνε την αίτησή σου εδώ!

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500