ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Εσύ είσαι ευτυχισμένη;

Εσύ είσαι ευτυχισμένη;Εσύ είσαι ευτυχισμένη;
Όταν μου κάνουν αυτήν την ερώτηση συχνά γελάω και ταυτόχρονα νιώθω τέτοια τρυφερότητα και συγκίνηση για τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω απ’ την ερώτηση, η οποία θα μπορούσε να είναι: “Εσύ, βρήκες αυτό που θέλω να έχω; Υπάρχει τρόπος; Είναι δύσκολο;”
Η ευτυχία, δεν είναι μία επίπεδη κατάσταση σε διάρκεια. Η ευτυχία είναι στιγμές. Αληθινές στιγμές που τις βιώνεις με όλο σου το είναι. Φανταστείτε μία μόνο ευτυχισμένη νότα να συνθέτει μία μελωδία! Δεν γίνεται. Χρειάζονται και οι βαριές νότες και οι τρυφερές, όλες οι νότες και τα διαστήματα ανάμεσά τους για να φτιάξουν μία όμορφη μελωδία. Φανταστείτε ένα ουράνιο τόξο με ένα μόνο χρώμα! Δε γίνεται. Χρειάζονται όλα τα χρώματα για να βιώσουμε όλο αυτό το θαύμα του ουράνιου τόξου.
Το ίδιο συμβαίνει και με την ευτυχία στη ζωή μας. Χρειάζονται όλα, κι εκείνα τα μικρά κι ασήμαντα που όμως τ’ αγαπάμε, και τ’ άλλα τα μεγάλα που μας δυσκόλεψαν αλλά τα καταφέραμε. Και τα δύσκολα που μας κάνουν πιο δυνατούς και τα εύκολα που μας χαλαρώνουν, κι οι προκλήσεις που νιώθουμε κάποιες φορές να μας κολάνε στον τοίχο. Οι νίκες και οι επιτυχίες μας μικρές και μεγάλες που μας κάνουν να νιώθουμε πιο σημαντικοί. Οι απολαύσεις…
Τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, η απόλαυση… Όταν οι αισθήσεις σου ανοίγουν κι επιτρέπεις στον εαυτό σου ν’ απολαύσει, από τη γεύση της λιωμένης σοκολάτας μέχρι την έκσταση του έρωτα, την τρυφερή αγκαλίτσα των παιδιών σου ή την ανέμελη κουβέντα με τα φιλαράκια σου.
Ευτυχία είναι όλες αυτές οι αληθινές στιγμές που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου και να τις ζήσεις σε όλο της το βάθος. Είναι αυτό που νιώθεις όταν αργά το βράδυ μετά από μια έντονη μέρα πέφτεις να κοιμηθείς μ’ ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου και λες: “Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου, ήταν ακόμη μια όμορφη μέρα”!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500