Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
πληροφοριεσ σεμιναριου

Η Δυναμική της Επιτυχίας

Οι 2 μέρες που θα αλλάξουν τον κόσμο σου!

Οκτώβριος 2026

03-04/10/2026

Αθήνα

Δια ζώσης στην Αθήνα & μέσω Zoom Live Streaming σε όλο τον κόσμο

2 ημέρες

Σάββατο: 09:00 – 21:00 Κυριακή: 09:00 – 21:00

πληροφοριεσ σεμιναριου

Η Δυναμική της Επιτυχίας

Οι 2 μέρες που θα αλλάξουν τον κόσμο σου!

Οκτώβριος 2026

03-04/10/2026

Αθήνα

Δια ζώσης στην Αθήνα & μέσω Zoom Live Streaming σε όλο τον κόσμο

2 ημέρες

Σάββατο: 09:00 – 21:00 Κυριακή: 09:00 – 21:00

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Γίνε και εσύ μέρος της επιτυχίας

01

Συμμετοχές:

Περισσότεροι απο 40.000 συμμετέχοντες
02

Παρουσία:

30+ χρόνια συνεχούς παρουσίας
03

Σεμινάρια:

Περισσότερα απο 350 επιτυχημένα σεμινάρια με συμμετέχοντες απο 20+ χώρες
04

Αυτοπεποίθηση:

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μέσω βιωματικών ασκήσεων
Γνωρισε την πραγματική σου δύναμη

με τη Μέθοδο του ΑποφασίΖΩ

Η Μέθοδος του ΑποφασίΖΩ σε απαλλάσσει από τις περιοριστικές αυτοματοποιημένες συμπεριφορές και σου επιτρέπει, με κατάλληλες τεχνικές και βιώματα, να δημιουργείς μια νέα στάση ζωής: ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ. Η Μέθοδος του ΑποφασίΖΩ είναι μοναδική, γιατί είναι βιωματική. Είναι ένας πρωτοποριακός, δυναμικός και απόλυτα επιστημονικός τρόπος διδασκαλίας. Πέρα από τις πολύτιμες γνώσεις που σου προσφέρει, σου δίνει και τα απαραίτητα «εργαλεία», όλους τους τρόπους και τις τεχνικές που θα σε οδηγήσουν να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις στη ζωή. Αμεσότητα, δυναμισμός, αποτελεσματικότητα. Αυτά είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεθόδου του ΑποφασίΖΩ, δίνοντας στον καθέναν από μας τη δυνατότητα να αλλάξει δυναμικά, άμεσα και οριστικά, συμπεριφορές και αντιδράσεις που τον εμποδίζουν να ζήσει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.

Αυτό το Σεμινάριο είναι για εσένα που θέλεις να μάθεις

  • Πώς να ενεργοποιείς τις τεράστιες δυνατότητες σου όποτε τις χρειάζεσαι
  •  Πως να κάνεις μόνιμες, θετικές αλλαγές στη ζωή σου
  • Ποιά είναι η στρατηγική της επιτυχίας
  • Πώς να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά θέλεις και είναι ο σκοπός της ζωής σου
  • Πώς να απαλλαγείς από αυτά που σε εμποδίζουν να πραγματώσεις τα όνειρά σου
  • Πώς θα αποκτήσεις τη στάση και τη συμπεριφορά του «Νικητή» της ζωής
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για εσένα που:

  • Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν
  • Ψάχνεις να βρεις το “μαγικό” χάπι της επιτυχίας
  • Πιστεύεις πως η προσωπική ανάπτυξη είναι μόδα
  • Η παγκόσμια κρίση είναι το εμπόδιο για τα όνειρά σου
  • Αρκείσαι στη 2η θέση
  • Έχεις ήδη κατακτήσει όλα όσα θέλεις στη ζωή σου 
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
0 +
Η καλύτερη επένδυση
είναι στον εαυτό σου.
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0 +
Ενημέρωση

Εισιτήρια

Οι πληροφορίες συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι πληροφορίες για τη συμμετοχή και τα διαθέσιμα εισιτήρια θα είναι σύντομα διαθέσιμες. Μείνετε συντονισμένοι!

Get Your Pass

VIP Εισιτήριο

VIP Εισιτήριο · Περιορισμένος αριθμός

Μια διαφορετική εμπειρία.

VIP seating

Η θέση σου βρίσκεται μπροστά στη σκηνή, σε ξεχωριστό section μόνο για τους VIP.

Fast lane

Είσοδος από ξεχωριστή πόρτα και ειδική λωρίδα στη γραμματεία πριν ανοίξουν για όλους.

Meet & greet

Σαββατόβραδο γεύμα στο roof garden του ξενοδοχείου με την Αγάπη, τον Αλέξιο και τους υπόλοιπους VIP.

Zoom meeting

Δύο ώρες διαδικτυακή συζήτηση μετά το σεμινάριο με την Αγάπη και τον Αλέξιο.

VIP Εισιτήριο
2η Προνομιακή μέχρι 01/10/2026
990€ 580€
Δήλωσε VIP Συμμετοχή
εκπαιδευτεσ & διοργανωση

Εισηγητές

αγαπη καλογηρου

αλεξιοσ βανδωροσ

Συμμετέχουν

ντινοσ κεχαγιασ

δημητρης γιαννατος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεξαγωγή σεμιναρίου

ΧΩΡΟΣ
Δια ζώσης στην Αθήνα & μέσω Zoom Live Streaming σε όλο τον κόσμο
ΩΡΑ
Σάββατο: 09:00 – 21:00 Κυριακή: 09:00 – 21:00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
03-04/10/2026

Εμπειρίες που μιλούν από μόνες τους.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ...ΠΙΘΑΝΟ 
ΚΑΙ
 ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ...ΕΦΙΚΤΟ!

Με την μέθοδο ΑποφασίΖΩ μπορείς
να ξεπεράσεις όλες τις προκλήσεις
και τα εμπόδια.!

Παράταση προνομιακών τιμών έως 01 Οκτωβρίου

Αγάπη Καλογήρου

Η Αγάπη Καλογήρου είναι πρωτότοκη κόρη του Αντώνη και της Βένας Καλογήρου και γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και σπούδασε προγραμματιστής-αναλυτής στο Eötvös Loránd University της Βουδαπέστης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ασχολούμενη με τη μέθοδο Καλογήρου και από το 1994 ασχολήθηκε ενεργά με το “ΑποφασίΖΩ”. Το 2013 ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία και το 2019 ανέλαβε όλες τις δράσεις του “ΑποφασίΖΩ” μαζί με τον Αλέξιο Βανδώρο. Η ενημέρωση και η σύγχρονη ματιά της στο αντικείμενο της έχουν ανανεώσει και αναπτύξει περαιτέρω τα σεμινάρια και τις ακαδημίες του “ΑποφασίΖΩ”, δημιουργώντας δια βίου σχέσεις αγάπης και εκτίμησης μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων. Οι ακαδημίες τους χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και φροντίδα προς τον συνάνθρωπο.

Αλέξιος Βανδώρος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και ένας από τους πιο πολυσχιδείς επιχειρηματίες στην Ελλάδα σήμερα. Το 2016 συνειδητοποίησε πως, ενώ επαγγελματικά πετύχαινε διαρκώς σημαντικά πράγματα, κάτι του έλειπε για να κατακτήσει τις κορυφές και για να νιώσει ολοκληρωμένος. Εκείνη την περίοδο η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου. Από το 2018 είναι εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες και από το 2019 μαζί με την Αγάπη Καλογήρου ανέλαβαν συνεταιρικά εξολοκλήρου όλες τις δράσεις και δραστηριότητες του “ΑποφασίΖΩ”. Το 2017 γεννήθηκε η πρώτη του κόρη η Νεφέλη, το 2019 η 2 η κόρη του Διώνη και το 2021 η 3 η του κόρη η Μέλια. Μαζί με τη Λεωνή αποτελούν ένα όμορφο παράδειγμα μίας σχέσης ζωής, αγάπης και δύο γονιών που επιλέξανε να διάγουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις αξίες ζωής τις οποίες θα ήθελαν και οι κόρες τους να υιοθετήσουν. Το 2017 πήρε πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην «Κατάρτιση στην Συμβουλευτική και το Life Coaching» και το 2018 από το ΕΚΠΑ το «Certificate in Coaching – AC Accredited». Ο Αλέξιος πιστεύει πως η επιχειρηματικότητα είναι ένας σημαντικός πολλαπλασιαστής της προσωπικής ανάπτυξης και μέσα από την πλειάδα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει, εφαρμόζει πρακτικά και με τεράστια επιτυχία όλα τα βασικά στοιχεία της μεθόδου. Αυτός ο συνδυασμός της δικής του συνεχόμενης προσωπικής ανάπτυξης, της πρακτικής εφαρμογής στην πραγματική ζωή και στην επιχειρηματικότητα και της αυξανόμενης εμπειρίας μέσα από τα σεμινάρια του ΑποφασίΖω τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους δασκάλους στην προσωπική ανάπτυξη. Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!

Ντίνος Κεχαγιάς

Γεννήθηκε ένα Σάββατο του Νοεμβρίου στην Αθήνα το 1980. Σε ηλικία 2 ετών μετανάστευσε οικογενειακώς στην Ν. Υόρκη όπου και έζησε μέχρι το 1990. Τότε, επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου ολοκλήρωσε το σχολείο και τις σπουδές του ως οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το 2013 ανακάλυψε την προσωπική ανάπτυξη διαβάζοντας το πρώτο του βιβλίο αυτοβοήθειας «Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα» και από τότε «κόλλησε»!

Ως φοιτητής εργαζόταν και στην οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της εισαγωγής και εμπορίας τζακιών αερίου την οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου το 2007, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα. Στο τέλος του 2011 δραστηριοποιήθηκε στο Network Marketing όπου παρέμεινε μέχρι το 2019 με επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που έγιναν ισχυρά μαθήματα. Έκτοτε είναι στο χώρο των πωλήσεων έχοντας εμπειρία στους κλάδους των crypto, του real estate και πιο πρόσφατα του βιβλίου. Μαθήτευσε στο Αποφασίζω από το 2016 μέχρι το 2022 υπό την καθοδήγηση των Αντώνη, Βένας και Αγάπης Καλογήρου και Αλέξιου Βανδώρου. Πλέον, βασική του εστίαση είναι να εξελίσσεται συνεχώς ως εκπαιδευτής του «ΑποφασίΖω», ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν τα όνειρά τους.

Είναι φύσει αισιόδοξος, πιστεύει ακράδαντα πως όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι, όπως λέει και ο Les Brown, «έχουμε μεγαλείο μέσα μας» και καθήκον μας είναι να το αναγνωρίσουμε και να το φέρουμε στο φως. Σκοπός και πυξίδα του στη ζωή είναι με αγάπη, πάθος και ενθουσιασμό να εμπνέει κορυφές για τον εαυτό του και τους άλλους. Απόλυτα ευθυγραμμισμένες με αυτόν τον σκοπό είναι και οι Πέμπτες Πλούτου, μια πρωτοβουλία που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το 2018. Κάθε Πέμπτη, μέσα από ανιδιοτελείς πράξεις αγάπης και προσφοράς αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το δόσιμο, τον συνάνθρωπό μας και τα χρήματα και έτσι, «Αλλάζουμε τον κόσμο σε μια μέρα!». Όραμά του, η Πέμπτη να ανακηρυχθεί επίσημα και παγκοσμίως, ως μέρα ανιδιοτελούς δοσίματος.

Motto του: Μαζί, Κατακτάμε Κορυφή! – Together To The Top!

Δημήτρης Γιαννάτος

Ο Δημήτρης Γιαννάτος, απόφοιτος Οικονομικών και κάτοχος μεταπτυχιακού στα Χρηματοοικονομικά από το Λονδίνο, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στον τραπεζικό τομέα, τόλμησε και άλλαξε καριέρα σε ένα εντελώς άγνωστο για εκείνον τομέα και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των εφοδίων πλοίων, για ηλεκτρολογικό υλικό, και πλέον είναι μέτοχος στη GTO Electric, στον Πειραιά.

Η ανάγκη του για εξέλιξη και αυτοβελτίωση τον έφεραν στο χώρο του ΑποφασίΖω το 2010. Το 2017 ξεκίνησε να συμμετέχει στις ακαδημίες και από τότε έχει παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια και τις ακαδημίες του χώρου.

Αφοσιωμένος στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη πάντα αναζητά νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Στο σεμινάριο του ΠΛΟΥΤΟΥ βρήκε το σκοπό της ζωής του, που είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελίσσονται και εξυπηρετώντας το σκοπό αυτό, από το 2023 είναι και ο ίδιος εκπαιδευτής στις ακαδημίες του ΑποφασίΖω. Το 2023, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα “Παιδοψυχολογία: Ψυχολογία Βρέφους και Παιδιού Προσχολικής Ηλικίας”, μέσω των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Ιουνίου του 2024, ολοκλήρωσε με επιτυχία την επαγγελματική του εκπαίδευση τις “Τεχνικές Αναπαράστασης σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες”.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία και έχει δύο κόρες τη Δανάη-Αγάπη και τη Γεωργία (Ζένια). Θα τον βρεις να απολαμβάνει μια παράσταση σε κάποιο θέατρο ή να παρακολουθεί μια συναυλία. Λατρεύει το διάβασμα, τα ταξίδια, το φαγητό, τα κόμιξ και τα βιντεοπαιχνίδια.

Αγάπη Καλογήρου

Η Αγάπη Καλογήρου είναι πρωτότοκη κόρη του Αντώνη και της Βένας Καλογήρου και γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και σπούδασε προγραμματιστής-αναλυτής στο Eötvös Loránd University της Βουδαπέστης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ασχολούμενη με τη μέθοδο Καλογήρου και από το 1994 ασχολήθηκε ενεργά με το “ΑποφασίΖΩ”. Το 2013 ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία και το 2019 ανέλαβε όλες τις δράσεις του “ΑποφασίΖΩ” μαζί με τον Αλέξιο Βανδώρο. Η ενημέρωση και η σύγχρονη ματιά της στο αντικείμενο της έχουν ανανεώσει και αναπτύξει περαιτέρω τα σεμινάρια και τις ακαδημίες του “ΑποφασίΖΩ”, δημιουργώντας δια βίου σχέσεις αγάπης και εκτίμησης μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων. Οι ακαδημίες τους χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και φροντίδα προς τον συνάνθρωπο.

Αλέξιος Βανδώρος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και ένας από τους πιο πολυσχιδείς επιχειρηματίες στην Ελλάδα σήμερα. Το 2016 συνειδητοποίησε πως, ενώ επαγγελματικά πετύχαινε διαρκώς σημαντικά πράγματα, κάτι του έλειπε για να κατακτήσει τις κορυφές και για να νιώσει ολοκληρωμένος. Εκείνη την περίοδο η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου. Από το 2018 είναι εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες και από το 2019 μαζί με την Αγάπη Καλογήρου ανέλαβαν συνεταιρικά εξολοκλήρου όλες τις δράσεις και δραστηριότητες του "ΑποφασίΖΩ". Το 2017 γεννήθηκε η πρώτη του κόρη η Νεφέλη, το 2019 η 2 η κόρη του Διώνη και το 2021 η 3 η του κόρη η Μέλια. Μαζί με τη Λεωνή αποτελούν ένα όμορφο παράδειγμα μίας σχέσης ζωής, αγάπης και δύο γονιών που επιλέξανε να διάγουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις αξίες ζωής τις οποίες θα ήθελαν και οι κόρες τους να υιοθετήσουν. Το 2017 πήρε πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην «Κατάρτιση στην Συμβουλευτική και το Life Coaching» και το 2018 από το ΕΚΠΑ το «Certificate in Coaching – AC Accredited». Ο Αλέξιος πιστεύει πως η επιχειρηματικότητα είναι ένας σημαντικός πολλαπλασιαστής της προσωπικής ανάπτυξης και μέσα από την πλειάδα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει, εφαρμόζει πρακτικά και με τεράστια επιτυχία όλα τα βασικά στοιχεία της μεθόδου. Αυτός ο συνδυασμός της δικής του συνεχόμενης προσωπικής ανάπτυξης, της πρακτικής εφαρμογής στην πραγματική ζωή και στην επιχειρηματικότητα και της αυξανόμενης εμπειρίας μέσα από τα σεμινάρια του ΑποφασίΖω τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους δασκάλους στην προσωπική ανάπτυξη. Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!

Σταύρος Παπουτσέλλης

Ο Σταύρος Παπουτσέλλης είναι ιδρυτής της S.M. art Engineering Papoutsellis και έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στο Δομοστατικό σχεδιασμό. Μετά από 50 χρόνια εμπειρίας του τεχνικού γραφείου της οικογένειάς του, συνδύασε τη νέα τεχνολογία με την παράδοση για να προσφέρει αναβαθμισμένες λύσεις. Είναι εκπαιδευτής στα σεμινάρια και τις ακαδημίες του “ΑποφασίΖΩ” από το 2020. Επίσης, είναι πιστοποιημένος Ho’oponopono advanced practitioner και έχει εκπαιδευτεί στο Self I-Dentity through Ho’oponopono® (SITH®). Έχει επίσης πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η φιλοσοφία του είναι ότι μπορείς να επιτύχεις το απίθανο και να καταφέρεις το ανέφικτο.