ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η συγκίνηση και το συναίσθημα κατακλύζουν την καρδιά…

Είναι φορές που και τα πιο απλά λόγια βγαίνουν τόσο δύσκολα. Είναι εκείνες τις στιγμές που η συγκίνηση και το συναίσθημα κατακλύζουν και τον νου και την καρδιά…

Αφορμή το σεμινάριο, που χάρισε σε όλους μας μια συνειδητή γεμάτη αγάπη ματιά, σ’ αυτόν τον μοναδικό εαυτό μας, που πάντα θα επιμένει να αναζητάει την προσοχή και την αγάπη και όλα εκείνα που του αξίζουν…

Γέλιο, προβληματισμοί, νέα γνώση, συγκίνηση… τόσο πολλά και τόσο δυνατά, όλα μέσα σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο. Μα αυτό που βιώσαμε πάνω απ’ όλα και περισσότερο απ’ όλα ήταν αγάπη, πολλή-πολλή αυθόρμητη, αληθινή αγάπη που ξεκινάει από μέσα μας!

Ζήσαμε και μία όμορφη αρχή για τρεις νέους υπέροχους ομιλητές που πυροδότησε μέσα μας το θαύμα ενός καινούριου, νεανικού ενθουσιασμού στον δικό μας δρόμο της γνώσης.

Για άλλη μια φορά, ο δρόμος της γνώσης, της αλλαγής και των θαυμάτων ξεκίνησε μπροστά μας με τον καλύτερο τρόπο!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας,
Η ομάδα του ΑποφασίΖΩ

Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500