ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Κάποιος μου είπε: Λουίζ…

Κάποιος μου είπε: Λουίζ«Κάποιος μου είπε: Λουίζ, μου έκανες το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να μου κάνει άνθρωπος – τον εαυτό μου. Κι εγώ του είπα: Αγάπη μόνο σου έδωσα. Αγάπη.»

Η Λουίζα έκανε ακριβώς αυτό. Έβαζε τόση απλή, καθαρή, αληθινή αγάπη στη γνώση που πρόσφερε στον κόσμο που έκανε τη γνώση αυτή να αγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους. Η Λουίζα άγγιζε την ψυχή, την καρδιά και τον νου των ανθρώπων. Κι αυτό δημιουργούσε θαύματα και θεραπείες από συναισθήματα και προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν ζωή ολόκληρη.
«Δεν είμαι θεραπεύτρια, δεν θεραπεύω κανέναν απλά διδάσκοντας τους ανθρώπους την αγάπη για τον εαυτό τους δημιουργώ έναν χώρο μέσα στον οποίο μπορούν να μάθουν πόσο απίστευτα υπέροχοι είναι. Αυτό μόνο κάνω. Είμαι ένα άτομο που υποστηρίζει τους ανθρώπους.» Απαντάει η Λουίζα όταν της λένε – και της το λένε πολλές φορές, γιατί είναι αλήθεια – ότι έχει αλλάξει ριζικά την ζωή χιλιάδων ανθρώπων μέσα από τα βιβλία της. Μόνο ένας αληθινά μεγάλος και σοφός άνθρωπος μπορεί να τοποθετεί με τόση απλότητα και ίσως ταπεινότητα ένα τόσο τεράστιο και σημαντικό έργο ζωής.
Η Λουίζα έχει μπει στα σπίτια όλων μας – κι αυτό βέβαια είναι μια ευλογία – έχει μπει στις καρδιές όλων μας κι έχει βάλει το αποτύπωμά της στις τελευταίες γενιές. Νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη που την διάλεξα (ή με διάλεξε;) να εκδώσουμε το έργο της στην ελληνική γλώσσα. Νιώθω ευγνωμοσύνη που θα συνεχίσει να βάζει το αποτύπωμα της αγάπης σε πολλές γενιές ακόμα.

«Στην απεραντοσύνη της ζωής που βρίσκομαι,
όλα είναι τέλεια, ακέραια και πλήρη
κι όμως η ζωή αλλάζει συνεχώς.
Δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος,
απλώς γίνεται μια ανακύκλωση ύλης και εμπειριών,
που επαναλαμβάνεται διαρκώς.
Η ζωή ποτέ δε σταματά, ποτέ δε βαλτώνει,
ποτέ δε χάνει το ενδιαφέρον της,
γιατί η κάθε στιγμή
είναι πάντα καινούρια και ανεξερεύνητη».
Louise Hay

Η ευγνωμοσύνη όλων μας θα είναι πάντα μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500