ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Κι αν δεν είναι ο κόσμος αυτός που χρειάζεται να αλλάξει;

Κι αν δεν είναι ο κόσμοςΚι αν το δούμε τελείως ανάποδα όλο αυτό το τεράστιο θέμα; Αυτό το τεράστιο αγκάθι στις καρδιές και στις ζωές μας; Γιατί, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως απ’ αρχής του κόσμου αυτό που κάνει κάθε άνθρωπος είναι να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο για να μπορέσει κι εκείνος να γίνει ευτυχισμένος.

Αλλά ο κόσμος συνεχίζει πάντα την δική του πορεία κι ο άνθρωπος συνεχίζει πάντα να προσπαθεί να τον φέρει στα δικά του μέτρα. Αδιέξοδο.

Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι αυτού του κόσμου, από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα, λένε αυτό που τόσο ωραία έχει τοποθετήσει ο πολύ σημαντικός Deepak Chopra:
“Εσύ είσαι ο κόσμος.
Όταν μεταμορφώνεις τον εαυτό σου,
ο κόσμος γύρω σου επίσης μεταμορφώνεται.”

Τελικά το θέμα είναι πάντα ανάμεσα σε δύο: εσένα και τον εαυτό σου. Η κάθε αλλαγή που αναζητάμε στον κόσμο εκεί έξω, γίνεται μόνο αν την χτίσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο. Δηλαδή στο νου, στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Η δύναμη αυτής της τριάδας – νου, καρδιά και σκέψη – είναι απεριόριστη. Είναι η πιο ισχυρή δύναμη που μπορεί να υπάρξει. Είναι μια δύναμη χωρίς όρια.

Κι αυτή η δύναμη είναι στη διάθεση του κάθε ενός από εμάς και περιμένει να τη χρησιμοποιήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα αυτή η δύναμη, είναι να την ανακαλύψεις, να την γνωρίσεις. Κι όταν την ανακαλύψεις αρχίζεις να τη γνωρίζεις και τότε την πιστεύεις, γιατί αρχίζεις πια να έχεις αποδείξεις ότι λειτουργεί.

Οι αποδείξεις έρχονται μέσα από εκπληκτικά δυνατές, εντελώς αποτελεσματικές και ταυτόχρονα απολαυστικές τεχνικές που μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν τη ζωή μας. Τεχνικές με τις οποίες μπορείς να βαδίσεις τους δρόμους που εσύ έχεις επιλέξει για τους στόχους και τα θέλω σου, με τον καλύτερο τον πιο αποτελεσματικό και τον πιο ευχάριστο τρόπο. Τεχνικές που μπορούν στην κυριολεξία να κάνουν το δρόμο σου γεμάτο με πρακτικά καθημερινά θαύματα!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500