ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Πάντα το πρωτότυπο και το καινούριο κερδίζει…

Πάντα το πρωτότυπο και το καινούριο κερδίζειΌταν τα παιδιά του “ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ” μου πρότειναν να δημιουργήσουν ένα δικό τους σεμινάριο ξαφνιάστηκα. Μια σειρά από ερωτήσεις ξεπήδησαν από το μυαλό μου και συνωστίζονταν στο στόμα μου για το ποια θα βγει πρώτη.

Ποιος είναι ο στόχος; Γιατί το θέλετε; Ποιο θα είναι το θέμα; Πώς θα γίνει; Ποιοι θα είναι οι ομιλητές; Κι ένα σωρό ακόμα ερωτήσεις…

Όσο άκουγα τις απαντήσεις τους, τόσο μεγάλωνε μέσα μου ο ενθουσιασμός και η χαρά για την ιδέα τους, την πρόθεσή τους αλλά και για την ανάγκη τους να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα κέρδη τους από την προσωπική τους πορεία στο ταξίδι της ζωής και της δημιουργίας.

Με τεράστια αποφασιστικότητα, μου τοποθέτησαν την πρόθεση και το στόχο τους, λέγοντάς μου τα εξής:

“Όλα αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε και δουλεύουμε με τις γνώσεις που μας έδωσες η Βένα και εσύ, βιώσαμε στην πράξη και την αλήθεια τους, αλλά και τις δυσκολίες τους. Όταν όμως “κολλάγαμε” ή “πισωγυρίζαμε”, συνέβαινε κάτι μαγικό. ΠΑΝΤΑ βρισκόταν μπροστά μας, “τυχαία”, κάποιος παλιός συμμαθητής μας και πιάναμε την κουβέντα. Και πάντα, μια λέξη του ή μια εμπειρία του, μας έκανε να ξεκολλήσουμε!!!

Ακούγεται τρελό αλλά εμείς το έχουμε βιώσει και θέλουμε να το μοιραστούμε. Μας έλεγες ότι το “εγώ” μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά αλλά μόνο το “εμείς” κατακτάει κορυφές. Η πορεία μας σ’ αυτό το μονοπάτι της εξέλιξής μας, μας το έμαθε μέσα από την πράξη…”

Μου είπαν λοιπόν ότι θέλουν, μέσα από ένα σεμινάριο όπου θα είμαστε όλοι μαζί, να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ με τον κόσμο την πορεία τους. Να μοιραστούνε τα βασικά σημεία της “Μεθόδου Καλογήρου”, όπως εκείνοι την κατάλαβαν, όπως εκείνοι την δουλέψανε, όπως εκείνους δυσκόλεψε, αντάμειψε, ζόρισε και τέλος τους χάρισε μια καινούρια ζωή. Μου είπαν ότι αυτό που κυρίως θέλουν είναι, να δώσουν σε παλιούς και σε καινούριους τη γνώση και τη βεβαιότητα ότι, όχι μόνο ο δρόμος είναι βατός απ΄ όλους, όχι μόνο ότι θα είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό το ταξίδι αλλά κυρίως την ομορφιά και την αγάπη που είναι τα κύρια στοιχεία του…

Μετά από όλα αυτά, γεμάτος χαρά και περηφάνια, ξέρω ότι, και η Βένα κι εγώ, μαζί με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους θα κάνουμε ένα σεμινάριο που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην καρδιά όσων μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500