ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Πώς η επικοινωνία γίνεται παιχνίδι!

Το σεμινάριο «Η τέχνη να επικοινωνείς και να επηρεάζεις» ήρθε να απαντήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της εποχής μας που είναι η χαμένη επικοινωνία.

Με έναν τρόπο διαφορετικό, άλλοτε αποκαλυπτικό, άλλοτε διασκεδαστικό, κάποιες φορές δύσκολο ως προς την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού και πάντα βιωματικό, έδωσε απαντήσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους περισσότερους ανθρώπους στο επαγγελματικό, οικογενειακό και κοινωνικό τομέα.

Τα παραδείγματα – ομιλητών και συμμετεχόντων – μέσα από την καθημερινότητα, μας βοήθησαν να συνειδητοποιήσουμε το πώς και το γιατί δημιουργούμε τόσα προβλήματα στην επικοινωνία μας. Μας έκαναν να γελάσουμε, μας συγκίνησαν και μας οδήγησαν στη κατανόηση.

ΝΑΙ! Υπάρχει τρόπος να εκφράζεις στον άλλο τις ανάγκες σου, τα θέλω σου, τα παράπονά σου απολαμβάνοντας μια υπέροχη επικοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για τις απορίες σας, τις αντιρρήσεις σας, το γέλιο και τη συγκίνησή σας, τα προσωπικά σας παραδείγματα και τις συνειδητοποιήσεις σας. Παρά την απόσταση λόγω του διαδικτύου… με την ενεργή συμμετοχή σας κάνατε αυτό το σεμινάριο πραγματικά μοναδικό!


Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500