ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

… στέκεται προκλητικά μπροστά μας και μας ζητάει να την κάνουμε πραγματικότητα

στέκεται προκλητικά μπροστά μαςΚάθε τόσο κάποια επιθυμία του θέλω να έχω, να κάνω, να ζήσω, να απολαύσω… στέκεται προκλητικά μπροστά μας και μας ζητάει να την κάνουμε πραγματικότητα. Και συχνά αυτά τα θέλω μας, μας ζητάνε να τα ικανοποιήσουμε όχι μια φορά αλλά πολλές φορές και απαιτητικά. Γιατί;

Γιατί ότι πιο φυσικό και ανθρώπινο σ’ αυτό τον κόσμο είναι να έχουμε επιθυμίες και να τις ικανοποιούμε.

Το κάνουμε όμως αυτό; Τις περισσότερες φορές όχι. Γιατί; Μα γιατί είμαστε καλά παιδιά. Και φυσικά πρώτα είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των άλλων – παιδιών, γονιών, σκυλιών, γατιών, δουλειάς κλπ. Κι αν κάπου με κάποιο τρόπο μπορούμε να στριμώξουμε και κάποια δική μας ανάγκη ή επιθυμία, η οποία βέβαια με τίποτα δεν θα πρέπει να ξεβολέψει ή να διαταράξει το πρόγραμμα των γύρω μας, τότε μας δίνουμε κι εμάς κάτι.

Μα έχει υγεία αυτό; Βεβαίως όχι. Γιατί ο εαυτός μας συσσωρεύει επάνω του φορτία από παράπονο, κούραση, κι εκείνη την αίσθηση του ανεκπλήρωτου… που είναι τόσο βαριά.

Και κάποια στιγμή ξεσπάει με περίεργους τρόπους – κάτι που είναι πολύ φυσικό – κι έπειτα νιώθει άσχημα μαζεύεται γίνεται ξανά ένα καλό παιδί, και η ιστορία ξεκινάει πάλι από την αρχή.

Και πάμε στο μεγάλο ερώτημα: Υπάρχει τρόπος να βγει κάποιος από αυτό τον κύκλο; Ναι. Κι αυτό το ναι, το λέμε με σιγουριά γιατί έχουμε τόσες αποδείξεις από την καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν δουλέψει με το «καλό παιδί» κι έχουν βιώσει στην πράξη την αλλαγή τους σε «ευτυχισμένο παιδί».

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι γύρω τους, αγαπημένοι ή συνεργάτες, τους δίνουν τώρα πολύ περισσότερη εκτίμηση και αποδοχή! Αυτό που φοβόντουσαν πως θα το χάσουν το παίρνουν τώρα στο πολλαπλάσιο.

Γνωρίζοντας, κι εμείς και όσοι το έχουν ήδη παρακολουθήσει, πόσο δυνατό και αποτελεσματικό είναι αυτό το σεμινάριο, ευχόμαστε από την καρδιά μας να είμαστε μαζί σ’ αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζωή μας διήμερο.

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500