ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Στους Έλληνες της καρδιάς μου

Στους Έλληνες της καρδιάς μουΣτους Έλληνες της καρδιάς μου,

που μου έχουν κάνει δώρο χιλιάδες λόγους, τόσα πολλά χρόνια τώρα, για να νιώθω περήφανη, προνομιούχα και ιδιαίτερη και χιλιάδες λόγους για να ματώνουν τα μάτια και τα αυτιά μου και να μην θέλω άλλο να βλέπω, να ακούω…

Κάνε τις επιλογές σου Έλληνα υπέροχε και μοναδικέ του κόσμου τούτου, όσο πιο σοφά μπορείς, σε παρακαλώ.

Μην επιτίθεσαι, μην κατακρίνεις, ο θυμός καταστρέφει κι εσένα και τους στόχους σου. Το ξέρουμε πια, το έχουμε ζήσει στο δέρμα και το αίμα μας.

Υπάρχει κάτι ιερό που αναζητά τη δύναμη της αγάπης και της σοφίας σου για να προχωρήσει μπροστά – και είναι η ζωή σου κι αυτό που μέσα του μεγάλωσες κι ονομάζεται πατρίδα.

Έλληνες της καρδιάς μου, πάντα πίστευα και πάντα θα πιστεύω στη δύναμη και την ομορφιά αυτού του ήλιου, αυτής της θάλασσας, αυτής της καρδιάς – της ελληνικής καρδιάς που μας ενώνει όλους. Ας βαδίσουμε μαζί. Έτσι κατακτάμε κορυφές!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500