ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τέτοια βασιλόπιτα δεν έχει ξαναγίνει!

 

Τέτοια βασιλόπιτα δεν έχει ξαναγίνει!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου μπαίνουμε όλοι με το δεξί στο ΑποφασίΖω για να κόψουμε την πιο απολαυστική πίτα της χρονιάς! Όλα όσα θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας το 2018, θα τα βιώσουμε ΜΑΖΙ σε μία μέρα όπου το γέλιο και η δημιουργία θα έχουν την τιμητική τους!

Και όχι μόνο….

Μάγειρες και μαγείρισσες της υφηλίου, ετοιμαστείτε για το 2ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαγειρικής «Ναι! Μπορώ να μαγειρέψω υπέροχα!!!» που αναβιώνει στο ΑποφασίΖω και αναμένεται να αφήσει εποχή στη μνήμη και στα στομάχια μας!

Οι δημιουργοί…

  • Μήπως οι πίτες σου γίνονται ανάρπαστες όπου τις σερβίρεις;
  • Μήπως οι κουραμπιέδες σου λιώνουν στο στόμα;
  • Μήπως τα σουτζουκάκια σου είναι καλύτερα από Σμυρνιάς;
  • Μήπως η τούρτα με γλάσο ροδάκινο τους αφήνει όλους άφωνους;
  • Μήπως απλώς σου αρέσει να μαγειρεύεις;

Οι δοκιμαστές…

  • Μήπως ξέρεις να ξεχωρίζεις τα υλικά ενός πιάτου από την πρώτη πιρουνιά;
  • Μήπως μπορείς να εκτιμήσεις αν είναι σωστά ψημένη μια μπριζόλα;
  • Μήπως αγαπάς τη σοκολάτα;
  • Μήπως – απλώς – σου αρέσει να δοκιμάζεις φαγητά φτιαγμένα με αγάπη;

 

2ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Μαγειρικής «Ναι! Μπορώ να μαγειρέψω υπέροχα!!!»

Όλοι μας θα έχουμε ενεργό ρόλο σε αυτόν το διαγωνισμό, ώστε να αναδείξουμε τον κορυφαίο μάγειρα/μαγείρισσα της Ευρώπης!!! Ουδεμία σημασία έχει ότι στο διαγωνισμό αυτό θα λάβουν μέρος μόνο οι απόφοιτοι των σεμιναρίων μας και οι φίλοι τους, γιατί απλούστατα – είναι δεδομένο ότι – αυτοί είναι οι καλύτεροι!!!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ως εξής:

  • Οι διαγωνιζόμενοι θα φτιάξουν ένα φαγητό ή ένα γλυκό.
  • Η κριτική επιτροπή (δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι!) θα ψηφίσουν το καλύτερο πιάτο δοκιμάζοντας τα φαγητά και τα γλυκά των διαγωνιζομένων, πίνοντας (με μέτρο) το κρασάκι που θα τα συνοδεύει, χορεύοντας, γελώντας, διασκεδάζοντας κλπ.
  • Στο τέλος της ημέρας ο νικητής του καλύτερου φαγητού, ο νικητής του καλύτερου γλυκού και ο τυχερός που θα βρει το φλουρί της πίτας θα λάβουν από ένα δώρο έκπληξη!

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Όσοι θέλουν να διαγωνιστούν, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2018. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή πατώντας εδώ ή καλώντας στα γραφεία του ΑποφασίΖω.
  • Όσοι θέλετε να είστε στην «κριτική επιτροπή», μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή να φέρετε μαζί σας όποιον θέλετε, με μοναδική προϋπόθεση την τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής σας, το αργότερο μέχρι τις 18 Ιανουαρίου για να μπορέσει η οργανωτική επιτροπή να εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα για το γλέντι (πχ. την κατάλληλη πίστα!!!) Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή πατώντας εδώ ή καλώντας στα γραφεία του ΑποφασίΖω.


Θα φάμε υπέροχα φαγητά φτιαγμένα με αγάπη, θα πιούμε, θα γλυκαθούμε με εξαιρετικά γλυκά φτιαγμένα με πάθος, θα γλεντήσουμε, και για όσους επιθυμούν, θα βοηθήσουμε τα παιδιά της Ελευσίνας συνεισφέροντας στο κουτί του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας “Φωλιά”. Όλα σε ένα!!!

Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ώρα 13:30
Αποφασίζω, Πανόρμου 70-72, 11523 Αθήνα
Τ: 210 6459500, F: 210 6471050

Σας περιμένουμε για να χαρούμε και να γλεντήσουμε,
όπως εμείς ξέρουμε!!!

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500