ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο ¨Διώξε τους φόβους σου τώρα!¨

Στο ΑποφασίΖΩ πιστεύουμε ότι η ευτυχία είναι σύνολο στιγμών.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις να τις βλέπεις και να μην επιτρέπεις στο φόβο να καλύπτει τα μάτια σου με το μαντήλι. Αν τολμήσουμε να σταθούμε απέναντι στο φόβο, τότε χάνει τη δύναμή του. Εύκολο; Αν ακολουθήσεις τις τεχνικές και τις καθημερινές πρακτικές που είπαμε στο σεμινάριο, τότε – ναι – είναι εύκολο.
Έχει όμως και μία δυσκολία. Να πάρεις την απόφαση.
Την απόφαση δέσμευση. Να δεσμευτείς, απέναντι στον εαυτό σου, ότι θέλεις να κάνεις κάτι για τον φόβο που σε ακινητοποιεί και σε εμποδίζει να πετύχεις τα όνειρά σου.
Να δεσμευτείς, απέναντι στον εαυτό σου, ότι θα τραβήξεις το μαντήλι από τα μάτια και θα εστιαστείς στις ομορφιές γύρω σου.
Έτσι, και σε αυτό το σεμινάριο επιλέξαμε να γεμίσουμε ευτυχισμένες στιγμές. Ανάμεσα σε όλες τις στιγμές που επιλέξαμε να κρατήσουμε, μακράν οι καλύτερες ήταν με τους ανήλικους συμμετέχοντες. Ο τρόπος που συμμετείχαν στις βιωματικές ασκήσεις ήταν μοναδικός γιατί είχαν πάθος, πειθάρχησαν (χωρίς τα «εγώ ξέρω» των ενηλίκων) και τα έδωσαν όλα! Η εστίασή τους, παρά τις πολλές ώρες μέσα στην αίθουσα, παρέμενε αμείωτη.
Όσο για τις ερωτήσεις τους… Υποκλίνομαι! Ήταν στοχευμένες, ώριμες, δομημένες, προκλητικές.
Πραγματικά υπέροχες!!!!
Έτσι, για να το γνωρίζετε, μικρά μας αστεράκια, πολλοί ενήλικοι σας ζήλεψαν που τολμούσατε να ρωτάτε και να κάνετε όλα όσα εκείνοι ντρέπονταν (δηλαδή φοβόντουσαν) να κάνουν. Μπράβο σας!!!
Είμαστε τόοοοοοοοοοοοοσο περήφανοι για σας!
Αγάπη, Αλέξιος, Σταύρος

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500