ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Απελευθέρωσε τον ηγέτη μέσα σου!”

Στο κλασικό του ποίημα «ο δρόμος που δεν πήρα», ο Ρόμπερτ Φροστ μιλά για δύο δρόμους που συνάντησε στο δάσος. Παίρνοντας τον λιγότερο ταξιδεμένο, η ζωή του άλλαξε.
Γιατί όταν επιλέγεις τον ίδιο δρόμο με όλους τους άλλους, θα έχεις συνήθη ή μέτρια αποτελέσματα. Για να είναι κάποιος μοναδικός, για να συνεισφέρει κάτι καινούριο, θα χρειαστεί να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο, τον δικό του.
Οι άνθρωποι που ηγούνται είναι πρόθυμοι να κάνουν το δύσκολο έργο του να βρουν ποια είναι τα μοναδικά χαρίσματα τους και κατόπιν να αναλάβουν το ακόμα προκλητικότερο έργο του να σχεδιάσουν τη ζωή τους γύρω από αυτά.
Αναντίρρητα είναι πολύ ευκολότερο να ακολουθεί κάποιος το δρόμο των άλλων και να απολαμβάνει τη σιγουριά ότι δεν ξεχωρίζει και δεν κινδυνεύει. Για αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να συμπεριφερθούν ηγετικά.
Αυτό δεν ισχύει για τους ανθρώπου που επέλεξαν να αφιερώσουν δύο πολύτιμες μέρες από τη ζωή τους για να παρακολουθήσουν το νέο σεμινάριο του ΑποφασίΖΩ «Απελευθέρωσε τον Ηγέτη μέσα σου!».
Ένα νέο σεμινάριο που πραγματοποιήσαμε για 2η χρονιά, σε ένα συγκλονιστικό βίωμα καθώς προχωρούσαμε όλοι μαζί, δάσκαλοι και μαθητές, βήμα βήμα στην αποκάλυψη του υπέροχου και μοναδικού ηγετικού δυναμικού που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας κι άπειρη ευγνωμοσύνη για όλα όσα μοιραστήκαμε!
Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500