ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Βάλε τα όρια σου!”

Τι συμβαίνει όταν 110 άνθρωποι, μετά από 1 χρόνο προσωπικής εξέλιξης στις ακαδημίες του ΑποφασίΖΩ, συναντιούνται στο νέο τριήμερο σεμινάριο «Βάλε τα όριά σου!»;

Είναι από τις εμπειρίες που δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια. Το να αφήσεις για 3 ολόκληρες μέρες την οικογένεια σου, τις εργασίες σου, τους αγαπημένους και να ταξιδέψεις σε ένα ξενοδοχείο για ένα σεμινάριο που δεν γνωρίζεις τι θα συμβεί είναι από μόνο του προκλητικό.

Οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να το κάνουν, ανταμείφθηκαν με τρόπους μοναδικούς. Πήραν υψηλής ποιότητας γνώση και συνέχισαν βαθύτερα μέσα τους το ταξίδι της αυτοβελτίωσης, αναγνώρισαν κομμάτια τους που δεν είναι ευχάριστα και τους μπλοκάρουν από το να φτάσουν στις κορυφές που δικαιούνται και αξίζουν. Τόλμησαν να αφεθούν, να ανοιχθούν και να μοιραστούν κομμάτια από την ψυχή τους και να λάβουν και να δώσουν ανιδιοτελή αγάπη μέσα από τις συγκλονιστικές βιωματικές ασκήσεις!

Βίωσαν πως δεν υπάρχει εμπόδιο ικανό να τους σταματήσει όταν εστιάσουν στο στόχο και πάρουν την απόφαση να μπουν στη δράση και να κάνουν το πρώτο βήμα μέσα από μία ισχυρή βιωματική άσκηση. Μοιράστηκαν αγάπη με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν είχαν νιώσει και βιώσει ξανά.

3 μέρες μετά, επέστρεψαν πιο δυνατοί, πιο απελευθερωμένοι, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αγάπη μέσα τους για να μπουν στη δράση και να ζήσουν τη ζωή όπως τους αξίζει και μπορούν!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Σας αγαπάμε για αυτό που είστε και για αυτό που γίνεστε.

Σας ευγνωμονούμε για όλα αυτά που νιώσαμε αυτό το τριήμερο.

Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Η ομάδα του ΑποφασίΖΩ

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500