ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Τι έγινε στο σεμινάριο “Η Δυναμική του χρήματος”!

Σχεδόν κανένας δε μιλάει για τα χρήματα.

Είναι ένα ταμπού τόσο παράλογο καθώς το χρήμα ναι μεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, αλλά επηρεάζει όλα τα σημαντικά.

Αυτό στο οποίο δε θέλουμε να αναφερόμαστε και, κάποιες φορές, ούτε να σκεφτόμαστε, μετατρέπεται σε μία από τις κυριότερες ανησυχίες μας, αν όχι στη μεγαλύτερη. Εκείνο για το οποίο δε μιλάμε είναι σα να μην υπάρχει. Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι έχουν μπερδεμένη ή ολοφάνερα φτωχή σχέση με το χρήμα. Σα να φοβούνται να προφέρουν το όνομα του, προτιμούν να μην αναφέρονται στο θέμα από φόβο ή γιατί στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν πως λειτουργεί αυτό το μέσο που χρησιμοποιούμε οι άνθρωποι για να ανταλλάσσουμε πράγματα και υπηρεσίες. Και όταν μιλούν για αυτό, είναι για να ζητήσουν κάποιο δάνειο ή γιατί αντιλήφθηκαν, πάρα πολύ αργά, ότι διαχειρίστηκαν τόσο άσχημα τα οικονομικά τους, που δεν τους έχει μείνει τίποτε πια.

Το να μιλάμε για το χρήμα, ειδικότερα με τον εαυτό μας, είναι το πρώτο βήμα για να βελτιώσουμε τη σχέση μας μαζί του. ΜΠΡΑΒΟ σε όσους παρακολούθησαν το προκλητικό, ανατρεπτικό και πολύ δυναμικό σεμινάριο «Η Δυναμική του χρήματος!» γιατί έκαναν το πρώτο βήμα!

Ένα σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και τεράστια επιτυχία! Ο βασικός λόγος αυτής της επιτυχίας ήσασταν ΕΣΕΙΣ. Οι ερωτήσεις σας, οι διαφωνίες σας, οι αντιρρήσεις σας, και η οξυδέρκειά σας, ανέβασε το επίπεδο της ποιότητας του σεμιναρίου, σε κορυφαία ύψη.

Σας ευχαριστούμε γιατί, αυτού του επιπέδου η συμμετοχή αποτελεί τιμή για όλους μας και τοποθετεί τον πήχη του ΑποφασίΖω όλο και πιο ψηλά!

Η ομάδα του ΑποφασίΖΩ

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500