ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

5+1 βιβλία που ξεχώρισα το 2019

Κάθε χρόνο διαβάζω 30-40 βιβλία.

Το 2019 κατάφερα να παραμείνω σε αυτό το νούμερο παρά τη γέννηση της 2ης κόρης μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται χρονικά τους πρώτους μήνες ζωής…

Και φέτος επικεντρώθηκα κυρίως σε βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, ψυχολογίας, κβαντικής φυσικής αλλά και σε πολλά βιβλία οικονομικής παιδείας που είναι μία θεματική που με ενδιαφέρει πολύ. Φυσικά και σε βιβλία που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών, καθώς το υπέροχο ταξίδι της «πατροσύνης» συνεχίζεται!

Ξεχώρισα 5+1 βιβλία το 2019.

Βιβλία που δεν εκδόθηκαν όλα αυτή τη χρονιά αλλά ήταν η δική μου ώρα να τα διαβάσω αυτή τη χρονική περίοδο. Βιβλία που μου κίνησαν το ενδιαφέρον, τα απόλαυσα, ήταν γεμάτα γνώσεις και μου έδωσαν μία διαφορετική οπτική της ιστορίας, του κόσμου και του ανθρώπου.

Σίγουρα αυτή η λίστα δε διεκδικεί τις δάφνες των «σημαντικότερων βιβλίων της χρονιάς», ίσως είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι βιβλία που με άγγιξαν, με εξέλιξαν και με χαρά μοιράζομαι με όσους αρέσκονται να διαβάζουν.

Καλή απόλαυση!

αλέξιος βανδώρος

01. Οι δράκοι δε ζουν πια εδώτου Alan Cohen

02. Συζήτηση με το Θεό – Βιβλίο 3του Neale Donald Walsch

03. Συνδεδεμένοι των Νικόλας Χρηστάκης και James Fowler

“Το βιβλίο ασχολείται με τη συναρπαστική νέα επιστήμη των κοινωνικών δικτύων. Με ενθουσιασμό και σαφήνεια, οι δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες αναζητούν τους αόρατους ιστούς που μας συνδέουν μεταξύ μας και αποκαλύπτουν συναρπαστικές πτυχές της κοινωνικής μας ζωής” Από την υγεία και την ευτυχία έως τις εποχικές μόδες και τις χρηματοοικονομικές αγορές, οι Christakis και Fowler μας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Και δείχνοντας τη σημασία αυτών των δικτύων για την προσωπική μας ζωή, οι συγγραφείς αναδεικνύουν κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ότι η προοπτική του δικτύου αποτελεί κλειδί για την κατανόηση της ύπαρξής μας μέσα στην κοινωνία.

04. Ο δρόμος του μάγου του Dr. Deepak Chopra

05. Η επιστροφή του ιππότη με τη σκουριασμένη πανοπλίατου Robert Fischer

+1. Πως να αυξήσετε το οικονομικό σας IQτου Robert Kiyosaki


Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500