ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η Δυναμική της Επιτυχίας – Μια ακόμα εμπειρία ζωής

Ήταν το μεγαλύτερο σεμινάριο μας έως τώρα!

Πάνω από 400 άνθρωποι διά ζώσης και 550 συνολικά παρακολούθησαν το βασικό μας σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας!» με υβριδικό τρόπο.

Ήταν ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι την Παρασκευή το απόγευμα που κορυφώθηκε αργά το βράδυ με μία βιωματική άσκηση που αποτελεί άγκυρα ζωής! Όλο το ΣΚ ξεδιπλώσαμε τα δομικά στοιχεία της μεθόδου μας σε συνδυασμό με την τεράστια ενέργεια που ανέβηκε ψηλά από την πρώτη στιγμή και όλοι μαζί καταφέραμε να την κρατήσουμε σε κορυφαία επίπεδα μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστούμε για την ποιότητα της συμμετοχής σας, των ερωτήσεων και αντιρρήσεων σας και για όλα τα συγκλονιστικά προσωπικά σας βιώματα που τολμήσατε και μοιραστήκατε. Είναι αυτό το ΜΑΖΙ που μας πήγε όλους μαζί πολύ πιο ψηλά.

Είναι γνωστό πόσο ισχυροποιείται και πολλαπλασιάζεται η ενέργεια των ανθρώπων όταν αυτοί ενώνονται για ένα κοινό σκοπό. Είναι όμως συγκλονιστικό το να το ζεις αυτό στην πράξη και να βιώνεις τόσους υπέροχους ανθρώπους να απελευθερώνουν εμπόδια που τους κρατούσαν πίσω και να συνδημιουργούν το δικό τους μελλοντικό εαυτό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και ικανό να κατακτήσει όλα του τα όνειρα!

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Η ομάδα του ΑποφασίΖΩ

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500