ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Eίναι ίσως οι πιο όμορφες…

Eίναι ίσως οι πιο όμορφες…Αυτές οι γιορτινές μέρες του Πάσχα, είναι ίσως οι πιο όμορφες, μια που γιορτάζει η φύση και η καρδιά του ανθρώπου μαζί. Και τα δύο, φύση και καρδιά, αναζητούν να τινάξουν από πάνω τους το βάρος του χειμώνα και να βγουν στο φως. Η φύση ν’ ανθίσει, η καρδιά να αναστηθεί. Όλο αυτό το θαύμα της ανάστασης, γήινο και πνευματικό, έχει ένα μοναδικό συστατικό που μπορεί να το ενεργοποιήσει: την αγάπη!

Ίσως, σπαταλήσαμε μέρος του εαυτού μας σε ένα σωρό φανταχτερά γύρω μας αφήνοντας πιο πίσω εκείνα, πιθανώς τα μόνα, που έχουν τη δύναμη να κάνουν την καρδιά και τη ζωή μας ευτυχισμένη: την αγάπη, το γέλιο και την ανθρώπινη επαφή.

Πολύ ωραία, οι εμπειρίες κάνουν πλούσια τη ζωή του ανθρώπου!

Ένα μόνο, πιστεύω, χρειάζεται να κρατήσουμε μέσα μας και να μην αφήσουμε ποτέ να ξεχαστεί: πως, αν η καρδιά έχει αγάπη, τα θαύματα είναι θέμα χρόνου μόνο για να εμφανιστούν στη ζωή αυτής της καρδιάς!

Εύχομαι, η κάθε μία από αυτές τις γιορτινές μέρες, να σταλάζει στην καρδιά του κάθε ένα από εμάς και όλων μαζί, αυτό το μοναδικό, πολύτιμο, ενεργό συστατικό της αγάπης.

Ένα μεγάλο, τεράστιο ευχαριστώ με αληθινή ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που με τον ιδιαίτερο και μοναδικό δικό του ο καθένας τρόπο, σταλάξατε τόσες πολλές σταλαγματιές αγάπης στην καρδιά μου… Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ για αυτό το πολύτιμο μοίρασμα της αγωνίας, της δύναμης, της αγκαλιάς, των θέλω, της αδυναμίας μας, κάθε τι που μας κάνει υπέροχα ανθρώπινους, μέσα σ’ αυτή την κοινή μας πορεία της γνώσης και των θαυμάτων… Ευχαριστώ!

Εύχομαι από την καρδιά μου, σ’ όλους εσάς παλιούς και καινούργιους Φίλους κι αγαπημένους, ν’ αναστηθούν όλες οι ομορφιές που αναζητάτε μέσα σας, έξω σας, γύρω σας, παντού!

Κι έτσι, σαν παιχνίδι, ας κάνουμε όλοι χώρο στην καρδιά μας για να μπει η άνοιξη. Κι έτσι, σαν παιχνίδι, καθώς θα μπαίνει η άνοιξη σ’ αυτό το ιερό μέρος της καρδιάς ας δούμε να ξυπνάν από το λήθαργο όνειρα καιρό εκεί αφημένα…

Καλή λαμπερή γιορτινή Ανάσταση σε όλους μας!

Με όλη μου την αγάπη,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500