ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η πρόκληση τεράστια!

Για πρώτη φορά σεμινάριο Σχέσεων, με live streaming. Ένα διήμερο όπου μιλάμε για όλες τις σχέσεις. Τις φιλικές, τις επαγγελματικές, τις σχέσεις με τους γονείς, με τα παιδιά, με τα αδέρφια και την οικογένεια, με τους προϊσταμένους, με τους υφισταμένους και φυσικά… μιλάμε για τις ερωτικές σχέσεις!

 

Πώς να μεταδώσουμε όλα αυτά τα τόσο σημαντικά για τις ανθρώπινες σχέσεις θέματα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή; Πώς να μεταφέρουμε την τόσο ιδιαίτερη και μοναδική ενέργεια από τα βιώματα και τις ασκήσεις, αλλά και τη δύναμη από τα εκπληκτικά συναισθήματα που δημιουργούνται κάθε φορά στα σεμινάρια μας;

 

Κρατώντας στο νου μας την σκέψη πως Όλοι Μαζί μπορούμε να συνδημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, το τολμήσαμε. Και βέβαια το πετύχαμε. Συζητήσαμε, βιώσαμε πόσο υπέροχα συναισθήματα υπάρχουν, γελάσαμε, κοντραριστήκαμε, και όλα αυτά χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Γιατί γνωρίζουμε καλά πως η ποιότητα της ζωής μας είναι ευθέως ανάλογη με την ποιότητα των σχέσεών μας! Τόσο σημαντικό είναι αυτό το σεμινάριο.

 

Ένα τεράστιο μπράβο στους 150+ υπέροχους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν, επέλεξαν να αφιερώσουν 2 μέρες από τη ζωή τους μπροστά σε μία οθόνη,  να συμμετέχουν ενεργά και ιδιαίτερα στις βιωματικές μας ασκήσεις, όπου ήσασταν εκπληκτικοί, παρ’ όλη την απόσταση. Αξίζετε πραγματικά συγχαρητήρια!

 

Όλοι μαζί, ανεβάσαμε τη ζωή μας σε ένα πιο ψηλό επίπεδο, πολύ πιο πλούσιο σε γνώση, βιώματα και συναισθήματα και είμαστε ευγνώμονες για αυτό!

 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Σχέσεις 2020-11
Previous slide
Next slide

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500