ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Let’s do it Greece: Εκδήλωση αγάπης στο Γηροκομείο Αθηνών

 

Θα είμαστε και εμείς εκεί!

Συμμετέχουμε και εμείς στην υπέροχη πρωτοβουλία του Let’s do it Greece.

Η δράση που οργάνωσε ο δικός σας Σύλλογος “Τρόπος Ζωής” αφορά σε ηλικιωμένους ανθρώπους. Αφορά εκείνους που είναι μόνοι σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους. Παππούδες και γιαγιάδες που θα μπορούσαν να είναι και δικοί μας.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στις 10.30 το πρωί, θα πάμε όλοι μαζί στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκεί μένουν 120 άνθρωποι άνω των 85 ετών. Για εκείνους που μπορούν να μετακινηθούν θα κάνουμε μια μικρή γιορτή σε αίθουσα του Γηροκομείου. Ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, θα μας βοηθήσουν να γλεντήσουμε μαζί τους. Όταν τελειώσουμε, γύρω στις 12.30, θα επισκεφτούμε όλους τους θαλάμους και θα τους μοιράσουμε από μια μικρή σακούλα με διάφορα είδη που χρειάζονται. Μωρομάντηλα, κολόνια, χυμό, γλυκό κλπ.

Το Σάββατο 28 Απριλίου, από τις 11.30 έως τις 14.00, στα γραφεία του ΑποφασίΖω, θα ετοιμάσουμε τα δώρα που θα τους προσφέρουμε. Θα τα βάλουμε σε όμορφες σακούλες και θα τις διακοσμήσουμε με πολλή αγάπη.

Έλα κι εσύ! Σε θέλουμε στην παρέα μας!!!

Βοήθησέ μας. Μπορείς να έρθεις είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή είτε και τις δύο ημέρες! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στο 2106459500 μέχρι την Παρασκευή.

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500