Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

POWER STORY 2026

«Βρέθηκα σε μια οικογένεια που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι χαρούμενος!»

Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς POWER STORIES, ο Δημήτρης Νερατζόγλου μοιράζεται τη δική του τετραετή διαδρομή προσωπικής εξέλιξης μέσα από το ΑποφασίΖΩ. Από την πρώτη επαφή του με τη «Δυναμική της Επιτυχίας» μέχρι τις αλλαγές που βίωσε στην επαγγελματική του πορεία, στις σχέσεις του και στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του, ξεδιπλώνει μια ιστορία γεμάτη συνειδητοποιήσεις, προκλήσεις και σημαντικά μαθήματα ζωής.

Μιλά για τη δύναμη του να ανήκεις σε μια κοινότητα όπου μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, για τη σημασία της ηγεσίας στην καθημερινότητα, για τις στιγμές που τον σημάδεψαν βαθιά και για το πώς η προσωπική ανάπτυξη δεν είναι ένας προορισμός, αλλά ένα συνεχές ταξίδι εξέλιξης.

Μια συζήτηση για το θάρρος να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου, να θέτεις νέους στόχους και να ανακαλύπτεις ξανά τις δυνατότητές σου.

«Βρέθηκα σε μια οικογένεια που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι χαρούμενος!»

Γιατί πολλές φορές, η επόμενη πίστα της ζωής μας ξεκινά ακριβώς εκεί που τελειώνει η ζώνη άνεσής μας.

Στο επεισόδιο

  • Αναδρομή στο παρελθόν: Οι τομείς της ζωής και η αφορμή για να φτάσει στο ΑποφασίΖΩ
  • Το βίωμα από το πρώτο του σεμινάριο της Δυναμικής της Επιτυχίας
  • “Βρέθηκα σε μια οικογένεια που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι χαρούμενος!”
  • Η εμπειρία από τις εβδομαδιαίες ακαδημίες
  • Η ανέλιξη της επαγγελματικής σκάλας μέχρι σήμερα
  • “Οι πορτοκαλί για εμένα είναι μια μικρογραφία της ζωής!”: Η ηγεσία στην πράξη
  • Η σχέση του Δημήτρη με τη δική μας Όλγα
  • Η πιο δυνατή στιγμή του στο χώρο και η βαθιά συνειδητοποίηση αυτής
  • Γιατί κάποιος αξίζει να συμμετέχει σ ’ένα από τα βιωματικά σεμινάρια;
  • “Ό,τι φοβάμαι χρειάζεται και μπορώ να το κάνω!”: Τα μαθήματα της στοχοθεσίας
  • Η επόμενη πίστα στην προσωπική του ζωή
  • Το απόσταγμα των 4 χρόνων πορείας στο ΑποφασίΖΩ