ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Tο θαύμα της “δικής” σου ανάστασης

Tο θαύμα της "δικής" σου ανάστασηςΑς είναι η ανάσταση αυτής της άνοιξης να τρυπώσει στις καρδιές μας – τη δική σου, τη δική μου, στην κάθε μια ξεχωριστά και ταυτόχρονα σε όλες μαζί. Να κάνει μέσα μας χώρο και να φέρει καινούργια καθαρή και δροσερή πνοή, να καθαρίσει ο νους, να ζωντανέψουν τα συναισθήματα, να βρει είσοδο η αγάπη και να μπει στις καρδιές όλων μας.

Ας είναι αυτή η Ανάσταση ένα θεϊκό άγγιγμα, ένα άγγιγμα αγάπης που θα ξυπνήσει και θα φέρει στο φως και θα ζωντανέψει όνειρα που είχε σκεπάσει ο χειμώνας.

Ας είναι αυτή η Ανάσταση, να φέρει στον κάθε ένα προσωπικά, το θαύμα της “δικής” του ανάστασης έτσι όπως εκείνος την εννοεί και την αναζητά, μέσα του, έξω του, γύρω του, παντού.

Καλή και λαμπερή γεμάτη θαύματα Ανάσταση σε όλους μας!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500