ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Έλενα Ποδαρά

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Νοσηλεύτρια

Πριν δύο περίπου χρόνια νόμιζα ότι περνούσα “καλά”, είχα τη δουλειά μου, το σπίτι μου, την οικογένεια μου, το παιδί μου… Πίστευα ότι όλα είναι καλά… όμως δεν γελούσα, δε χαιρόμουν τίποτα… Μα το πιο σοβαρό ήταν ότι ένιωθα στη δική μου “σπηλιά ” ασφάλεια και σιγουριά… και φοβόμουν τόσο μα τόσο πολύ να ξεμυτίσω… Γιατί τι θα πουν οι άλλοι, δεν πρέπει να τους “ταράξεις” αυτά που τους έμαθες για εσένα τόσα χρόνια Έλενα… Εσύ που είσαι τόσο καλό παιδί… Και έπαιρνα συγχαρητήρια για τη σοβαρότητα και τα καθωσπρέπει… τόσο καλά είχα πνίξει το παιδί μέσα μου… Ώσπου πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο με έστειλε στα σεμινάρια του Αποφασίζω και άρχισα να ΖΩ… Ευχαριστώ πολύ Αντώνη και Βένα!!!! Άλλαξε όλη μου η ζωή!!! Σήμερα ζω τα όνειρά μου!!! Και γελάω σαν παιδί και χαίρομαι την κάθε στιγμή… Σήμερα ΖΩ στην Ελβετία, περνάω υπέροχα στη νέα μου δουλειά όπου προοδεύω, γιατί με την καθοδήγηση των δασκάλων μου έμαθα το ΜΠΟΡΩ!!! Απολαμβάνω με την οικογένειά μου κάθε μέρα γιατί το αξίζουμε!!!
Μην φοβάστε, τολμήστε και εμπιστευτείτε αυτούς τους υπέροχους δασκάλους!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΝΤΩΝΗ, ΒΕΝΑ και ΑΓΑΠΗ!!!! ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500