ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Αγάπη Καλογήρου

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”16303″][dt_fancy_title title=”Υπεύθυνη Διοργάνωσης” title_align=”left”][vc_column_text]Η Αγάπη Καλογήρου είναι η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας μας. Ταυτόχρονα, είναι υπεύθυνη του τμήματος οργάνωσης των Σεμιναρίων μας, καθώς και της ηλεκτρονικής υποστήριξης. Είναι μέλος της ομάδας από την αρχή. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις στον τομέα της διοίκησης και ως υπεύθυνη υποστήριξης συνεργατών.
Εδώ και μια δεκαετία περίπου, είναι βασικός ομιλητής και εκπαιδευτής της Μεθόδου Καλογήρου και διακρίνεται για την μεταδοτικότητά της. Ο τομέας των βιωματικών ασκήσεων αποτελεί έναν ακόμα κλάδο στον οποίο διαπρέπει. Ταυτόχρονα, με μια ιδιαίτερη ικανότητα, εμπνέει τους μαθητές μας στο να εξωτερικεύσουν την πίστη και το πάθος που τους είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500