ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Καλό μήνα! Είναι ψεύτικο ή αληθινό;

Ψέμα ή αλήθεια… αιώνιο παιχνίδι που παίζεται μέσα στο μυαλό, στο συναίσθημα, στη ζωή των ανθρώπων! Διεκδικούν τη θέση τους με καλούς ή περίεργους τρόπους, με εμπάθεια ή με πίστη, με σιγουριά ή με πονηριά…

Ψέμα κι αλήθεια αγκαλιάζονται μέσα στην πραγματικότητα του καθενός και σε κοιτάζουν προκλητικά στα μάτια, σε προσκαλούν -και σε προκαλούν- να διαλέξεις με ποιο θα πας και ποιο θα αφήσεις.

Το ψέμα είναι πολλές φορές παιχνιδιάρικο και καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πλανεύει τα συναισθήματά μας, μας αρέσει. Κι έτσι με κάποιους τρόπους το αναζητάς, με κάποιους τρόπους το δικαιολογείς, και για κάποια διαστήματα πολύ μικρά ή μεγαλύτερα το ζεις. Πιστεύω πως είναι τόσο αληθινά τα λόγια του Καζαντζάκη: “Οι άνθρωποι έχουμε τα πόδια μας στις λάσπες αλλά κοιτάμε τα αστέρια”.

Η αλήθεια είναι… ο δρόμος! Ο μόνος δρόμος. Ο μόνος δρόμος που οδηγεί στο κάθε θέλω δικό σου, δικό μου, όλων μας. Είναι ο δρόμος που έχει όλα τα καλούδια που στ΄ αλήθεια αναζητάμε. Έχει πίστη, εμπιστοσύνη, έχει ασφάλεια, γαλήνη, έχει πολλά ακόμα που κάθε ένας αναζητά, μα το κυριότερο είναι ένα – έχει αγάπη. Αληθινή αγάπη. Και ξέρω πια πως μόνο επάνω της μπορείς να χτίσεις επιτυχημένη σχέση, καριέρα, ζωή, τα πάντα.

Και βέβαια μ’ αρέσει, όπως αρέσει σε όλους μας πιστεύω, το παιχνίδι. Μ’ αρέσουν οι φάρσες, μ’ αρέσουν οι ανατροπές μα πάνω απ’ όλα αγαπώ παθιασμένα την αλήθεια. Πότε τη χάνω πότε τη βρίσκω, μα αυτό είναι το παιχνίδι. Και αυτό το παιχνίδι λέγεται εξέλιξη. Και πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο στον κόσμο αυτό, γιατί ταυτόχρονα σου δίνει και τις μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Αγαπώ τη γνώση. Λατρεύω τη γνώση γιατί είναι αυτή που μέσα από τα βιώματά της μας οδηγεί στο δρόμο, το δρόμο της αλήθειας, της ενότητας, της επιτυχίας.

Καλό μας μήνα λοιπόν, με παιχνίδια και υπέροχες τολμηρές αλήθειες!

Με όλη μου την αγάπη,
Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500