ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μια βαθιά ανάσα ζωής και ονείρου

Ας είναι για όλους μας αυτός ο Δεκέμβρης ιδιαίτερα καλός και στοργικός και λαμπερός, ας είναι μια βαθιά ανάσα ζωής και ονείρου, γιατί όνειρα και θαύματα σμίγουν πολλές φορές και γίνονται η πραγματικότητα που ζούμε! Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί να ζήσουμε αυτόν τον στολισμένο με τόσα φωτάκια κι ευχές Δεκέμβρη τα θαύματα που γίνονται πραγματικότητα!
Κι ας ζήσουμε όσο πιο έντονα, βαθιά και δυνατά μπορούμε το συναίσθημα που περισσότερο χαρακτηρίζει αυτόν τον μήνα, την αγάπη. Γιατί αυτό το συναίσθημα είναι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε για τους στόχους μας, για τα οικονομικά, για τα όνειρά μας…
Τούτο συμβαίνει γιατί η ενέργεια της αγάπης υπάρχει μέσα σε κάθε μας κύτταρο και ζητάει οπωσδήποτε να εκδηλωθεί. Αθέατη και πανταχού παρούσα, αναβλύζει από την κοσμική πηγή, διαποτίζει τα πάντα και καταφέρνει τα πάντα χωρίς να ασκεί καμία βία. Κάθε άλλη μορφή δύναμης σε σχέση μ’ αυτήν είναι ασήμαντη.
Ας της δώσουμε λοιπόν τα γκέμια να οδηγήσει αυτόν τον μήνα τη ζωή μας!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500