ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Μια σημαντική και μεγάλη κινητήρια δύναμη

Αυτό που μπορεί να βάζει σε τάξη το χάος στον κόσμο σου,
είναι το ν’ αγαπάς και να επιτρέπεις στην αγάπη να κινεί τις πράξεις σου.
Μόνο η αγάπη, μπορεί να κάνει την κάθε σου πράξη να είναι η σωστή”.
-Krishnamurti

Η αγάπη όμως έχει έναν εχθρό. Έναν και μόνο εχθρό, που κατοικοεδρεύει μέσα στο νου μας. Είναι γητευτής αυτός ο εχθρός της αγάπης. Έχει καταφέρει να ιδρύσει στο όνομά του το μεγαλύτερο club της γης. Όλοι οι άνθρωποι σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι μέλη του, πρωθυπουργοί, καλλιτέχνες, εκατομμυριούχοι, άστεγοι… όλοι…

Και βέβαια μιλάμε για το φόβο. Αυτόν τον τόσο γνωστό και τόσο ανεπιθύμητο συγκάτοικο του μυαλού μας. Όμως είναι κακός ο φόβος; Ναι είναι, και ταυτόχρονα δεν είναι!

Είναι, όταν παραδίνεσαι σε αυτόν και καταφέρνει να σε ακινητοποιεί και να σε συρρικνώνει. Δεν είναι, όταν χρησιμοποιείς τη δύναμη και την ενέργεια του φόβου, για να ανέβεις πιο ψηλά και να γίνεις μεγαλύτερος απ’ όσο είσαι.

Είναι δώρο ο φόβος. Είναι μια σημαντική, μεγάλη κινητήρια δύναμη. Χρειάζεται μόνο να ξέρεις το πώς θα τη χρησιμοποιήσεις. Γιατί βέβαια κι αυτό μαθαίνεται, όπως έχουμε μάθει να μιλάμε, να οδηγούμε… κι όλα όσα έχουμε μάθει να κάνουμε.

Ο φόβος μπορεί να γίνει φίλος σου. Εκείνος έχει μια δυναμική και μια ενέργεια να καταθέσει. Εσύ μπορείς να γίνεις ο χειριστής αυτής της ενέργειας.

Ας συναντηθούμε λοιπόν, μέλη του club, σ’ αυτό το σημαντικό και υπέροχο σεμινάριο!

Με αγάπη,
Βένα Καλογήρου

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500