ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ξέρω αν είμαι ή δεν είμαι “καλό παιδί”;

Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα με περιεχόμενο διάφορες ερωτήσεις για το σεμινάριο “Όχι πια καλό παιδί”.

Επειδή διαπίστωσα ότι αρκετοί από εσάς πιστεύετε ότι είστε “κακά παιδιά” και δεν σας αφορά το θέμα του σεμιναρίου, νιώθω ότι χρειάζονται κάποιες διευκρινιστικές εξηγήσεις.

Ο ρόλος του καλού παιδιού, είναι ένας υιοθετημένος ρόλος ζωής από την παιδική ηλικία, βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι, αφενός η ανάγκη μας για αγάπη και αποδοχή και αφετέρου η ασυνείδητη λειτουργία του.

Για να αναγνωρίσετε την αλήθεια σας, ίσως σας είναι πολύτιμο ένα ερωτηματολόγιο που έχουμε δημοσιεύσει στο www.apofasizo.gr το οποίο θα σας αποδείξει και κάτι το εντυπωσιακό (Για να το δείτε, πατήστε εδώ). Θα διαπιστώσετε πόσο αληθινή είναι η έρευνα που δείχνει ότι το 98% περίπου του πληθυσμού του δυτικού κόσμου, είναι παγιδευμένο σ’ αυτόν τον υπέροχα καλυμμένο αλλά και καταπιεστικό ρόλο.

Ο στόχος της βιωματικής γνώσης του σεμιναρίου δεν είναι να γίνουμε “κακά παιδιά” αλλά ισορροπημένες και υγιείς προσωπικότητες, ικανές και ελεύθερες (από ρόλους και δεσμεύσεις) στο να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά αυτό το σεμινάριο σημαντικό και πολύτιμο για όλους μας.

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500