ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ήταν μια μοναδική εμπειρία…

Για μία ακόμα φορά πήραμε την ΑΠΟΦΑΣΗ να καινοτομήσουμε.

Να κάνουμε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο μας βιωματικό σεμινάριο με live streaming. Η πρόκληση τεράστια! Πώς να μεταφέρουμε την τόσο ιδιαίτερη και μοναδική ενέργεια από τα βιώματα και τις ασκήσεις και τη δύναμη από τα εκπληκτικά συναισθήματα που δημιουργούνται κάθε φορά στα σεμινάρια μας; Πώς να βιώσουμε το υπέροχο Μαζί, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή;

Και το τολμήσαμε.  Ήταν μία υπέρβαση για όλους μας. Το αποτέλεσμα συγκλονιστικό. Που βέβαια δε θα μπορούσε να είχε αυτή την επιτυχία χωρίς τη δυναμική, το πάθος, την αγάπη και το κέφι των λίγων (μόνο όσοι επιτρέπονταν)  εθελοντών αποφοίτων μας που ήταν μαζί μας για να βοηθήσουν όλους τους συμμετέχοντες να ανεβάσουν την ενέργεια τους.

Βεβαίως δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς εσάς, τους 250+ υπέροχους ανθρώπους που μας εμπιστευτήκατε, που επιλέξατε να ρισκάρετε και να συμμετάσχετε σε ένα βιωματικό σεμινάριο με live streaming. Και το πιο σημαντικό, καταφέρατε να τα δώσετε όλα αυτές τις δύο μέρες. Παρ’ όλη την απόσταση!

Δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψουμε όσα βιώσαμε, τον θαυμασμό μας για σας και την ευγνωμοσύνη μας. Τολμήσαμε, όλοι Μαζί, να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και τα καταφέραμε. Πήγαμε όλοι μαζί ένα σκαλί ακόμη πιο ψηλά στη γνώση και στα όνειρά μας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Η ομάδα του ΑποφασίΖω

Το έζησαν και είπαν:

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500