ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Για όσους δεν γνωρίζουν τα σεμινάριά μας

Κάποιοι από εσάς, που δεν έχετε παρακολουθήσει ξανά σεμινάριο του ΑποφασίΖω, μην γνωρίζοντας το τι θα κερδίσετε από αυτό, σκέφτεστε πολλές φορές ή ότι το κόστος είναι μεγάλο ή ότι οι ώρες είναι πολλές και αυτές οι σκέψεις κάνουν δύσκολη την απόφαση της συμμετοχής σας.

Κι έχετε δίκιο. Όταν αγοράζεις κάτι χωρίς να έχεις την πραγματική εικόνα του περιεχομένου του, φυσικό είναι να μην γνωρίζεις και τη σημαντικότητά του για τη ζωή σου και κατά συνέπεια και την αξία του. Από την άλλη, εάν δεν γνωρίζεις τον τρόπο διεξαγωγής μιας εκδήλωσης, δεν μπορείς να ξέρεις αν για σένα θα είναι κουραστική, βαρετή, ενδιαφέρουσα ή ακόμα και διασκεδαστική.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει μια έγκυρη άποψη για κάτι μόνο όταν έχει τις απαιτούμενες πληροφορίες και επειδή οι πιο αξιόπιστες πληροφορίες για όλους μας είναι το προσωπικό μας βίωμα, καθιερώσαμε το τρίωρα εργαστήρια. Όσοι τα παρακολουθούν, εκτός από τις πολύτιμες γνώσεις που αποκτούν (σχετικές με το εκάστοτε θέμα), αποκτούν και μια εικόνα για την αξία και τον τρόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων μας.

Το κάθε τρίωρο εργαστήριο, πραγματεύεται ένα σημαντικό για τη ζωή μας θέμα, βοηθώντας μας να αποκτήσουμε κάποιες βασικές αλλά απαραίτητες γνώσεις στο συγκεκριμένο θέμα καθώς και τρόπους εφαρμογής αυτής της γνώσης στην καθημερινότητά μας.

Ταυτόχρονα όσοι παρακολουθούν ένα τρίωρο εργαστήριο αποκτούν βιωματικές (άρα απόλυτα προσωπικές και μη αμφισβητήσιμες) πληροφορίες και για την αξία ενός σεμιναρίου και για τον τρόπο διεξαγωγής του, με ένα μηδαμινό κόστος.

Σας περιμένουμε λοιπόν με αληθινή χαρά, την 1η Δεκεμβρίου για να δουλέψουμε μαζί επάνω στο καυτό, αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό, θέμα των σχέσεων.

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates required







Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500