ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Η ώρα για δύο σημαντικά γεγονότα πλησιάζει…

Η ώρα για δύο σημαντικά γεγονότα πλησιάζει...Από το 1972 που ξεκίνησα την πορεία μου σαν εισηγητής σεμιναρίων, εδώ και 45 χρόνια δηλαδή, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί ένα νέο σεμινάριο, βασισμένο στη «Μέθοδο Καλογήρου», χωρίς να είμαι εγώ ομιλητής.

Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη. Η χαρά μου όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί, τρία νέα παιδιά, η Αγάπη, ο Αλέξιος και ο Τάσος, παίρνουν σταδιακά τη σκυτάλη για να πάνε τη Μέθοδο και τη δουλειά μου των 45 χρόνων ακόμα πιο ψηλά.

Γνωρίζοντας το πόσο πολύ έχουν δουλέψει γι’ αυτό το σεμινάριο, περιμένω να ενώσω τα χειροκροτήματά μου με τα δικά σας, την Κυριακή το βράδυ της 26/3/17.

Το μόνο για το οποίο μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά είναι πως, όσοι προλάβουν και δηλώσουν συμμετοχή, θα περάσουν ένα Σαββατοκύριακο που θα σημαδέψει για πάντα και απόλυτα θετικά ολόκληρη τη ζωή τους.

Είμαι όμως διπλά χαρούμενος γιατί μετά από πρόταση των τριών ομιλητών, το σεμινάριο πραγματοποιείται με μια τιμή δώρο. Όλοι σας ξέρετε πως η τιμή για κάθε σεμινάριο ίδιας διάρκειας είναι 150 €. Κι όμως, το «ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», κοστίζει για όλους τους απόφοιτους ΜΟΝΟ 50 € !!!

Όταν τους ρώτησα γιατί θέλουν να είναι τόσο χαμηλή η τιμή, μου είπαν: «Αν φτάσαμε στο σημείο να αναλάβουμε μόνοι μας ένα ολόκληρο σεμινάριο, το χρωστάμε στους αποφοίτους που με την παρουσία τους στα σεμινάρια και στις Ακαδημίες, μας βοήθησαν να γίνουμε αυτό που έχουμε γίνει. Θέλουμε λοιπόν μ’ αυτόν τον τρόπο να τους δείξουμε στην πράξη την ευγνωμοσύνη μας».

Αντώνης Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500