ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Κάθε τέτοια εποχή φύση και καρδιά παίζουν το ίδιο παιχνίδι

Φίλοι, καινούργιοι και παλιοί, αγαπημένοι όλοι, δάσκαλοι και μαθητές μαζί, αλλά κι εσείς οι άλλοι άγνωστοι ακόμα, εύχομαι με όλη μου την ψυχή τα θαύματα της ζωής, της καρδιάς, της φύσης και της αγάπης να συναντηθούν μέσα στις καρδιές όλων μας, σε μια κοινή και ταυτόχρονα προσωπική για τον καθένα ανάσταση. Μια ανάσταση αγάπης, ομορφιάς και ελπίδας και πραγμάτωσης εκείνων των ονείρων που κρατάμε μέσα μας και τόσο αγαπάμε!

Αγαπώ τόσο τη Λαμπρή, αυτή τη διπλή γιορτή όπου η φύση ξεκινάει και ξεδιπλώνει θαύματα σκουντώντας την καρδιά να ξεκινήσει κι αυτή. Φύση και καρδιά, πάντα αναζητούν να τινάζουν από πάνω τους το βάρος του κάθε χειμώνα και να βγαίνουν ξανά στο φως. Η φύση ν΄ ανθίζει, η καρδιά να ανασταίνεται!

Κι όλο αυτό το θαύμα της ανάστασης, γήινο και πνευματικό, έχει ένα μοναδικό συστατικό που μπορεί να το ενεργοποιήσει. Το ίδιο που ενεργοποιεί και κάθε άλλο θαύμα βέβαια: την αγάπη! Εύχομαι λοιπόν να γεμίσει ο νους, το σώμα, το μυαλό κι η καρδιά όλων μας, αγάπη, άπειρη αγάπη, για θαύματα άπειρα θαύματα μέσα μας και γύρω μας!

Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

Βένα Καλογήρου

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500