ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Ο κόσμος μας τις έχει ανάγκη και τις τρεις…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Νομίζω, δεν θα θέλαμε ούτε να φανταστούμε πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς αγάπη, χωρίς ελπίδα, χωρίς πίστη, χωρίς σοφία…

Σε κάθε μία λοιπόν χωριστά Σοφία, Ελπίδα, Αγάπη θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας βοηθάνε και μόνο λέγοντας το όνομά τους να συνδεόμαστε για λίγο – είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα – με τις συγκεκριμένες υπέροχες έννοιες.

Ας είναι η κάθε στιγμή που ζητάει κι απολαμβάνει η καρδιά σας να πολλαπλασιάζεται μέσα σας και γύρω σας! Ας είναι η χαρά και η ομορφιά της ζωής τα μόνιμα φιλαράκια σας!

Κι ας πάμε πίσω πάλι απ’ την αρχή, στην Αγάπη με Α κεφαλαίο όχι με μικρό, όπως λέει χαριτολογώντας η ίδια, στην δική μου με Α κεφαλαίο Αγάπη, στην κόρη μου. Ας είναι ο δρόμος της μπροστά όλο και πιο λαμπερός με χαρές και θαύματα που εκείνη επιλέγει να βιώσει και να απολαύσει κι ας έχει πάντα γύρω της πολλούς και όμορφους ανθρώπους να μοιράζεται και να απολαμβάνει αγάπη, πολλή… πάρα πολλή αγάπη!

Κι ας πάμε στον κάθε ένα από εμάς χωριστά. Σε όλων τη ζωή υπάρχει μια αγάπη – με κεφαλαίο Α ή μικρό… Ας γίνει η σημερινή μέρα, μια ευκαιρία για μια έκπληξη αγάπης σ’ αυτόν ή σ’ αυτήν που αγαπάμε. Είναι σίγουρο ότι θα της ή του αρέσει πάρα πολύ. Ας μη ξεχνάμε πως η αγάπη, υπάρχει μόνο όταν εκφράζεται στην πράξη!

Βένα Καλογήρου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500