ΑποφασίΖω. Ζω τη Ζωή που Θέλω

MENU

Σεμινάριο “Πλούτος”, 27-31 Αυγούστου 2016

Το σεμινάριο “Πλούτος” απευθύνεται μόνο σε απόφοιτους των σεμιναρίων του ΑποφασίΖω.

Σ’ εσένα που είσαι απόφοιτος των σεμιναρίων και της Ακαδημίας μας και αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές, προτείνουμε το εκπληκτικό πενθήμερο σεμινάριο «ΠΛΟΥΤΟΣ», που αποτελείται από μια βαθιά γνώση και συγκλονιστικά, ανατρεπτικά βιώματα.

Σ’ εσένα που έχεις πετύχει πολλά, που έχεις αποφασίσει για μια ζωή και ένα πεπρωμένο της δικής σου επιλογής και που έχεις ήδη κατακτήσει αρκετά εργαλεία και στρατηγικές για να κάνεις τα όνειρά σου αληθινά. Σ’ εσένα που η δουλειά σου στις Ακαδημίες αξίζει συγχαρητήρια.
Αναλογίσου όλα όσα βίωσες, όλα όσα πέτυχες και στα σεμινάρια και στις Ακαδημίες: τις συνειδητοποιήσεις, τις σημαντικές αποκαλύψεις, τις αλλαγές, το γέλιο, τις φιλίες, τα δάκρυα και τόσα άλλα. Αναλογίσου το πώς ένιωθες τις στιγμές που έπαιρνες με σιγουριά την απόφαση ότι η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια, αλλά θα πηγαίνει όλο και πιο ψηλά. Κοίτα πίσω σου και απόλαυσε τις αλλαγές που ήδη έχεις πραγματοποιήσει!

Με τον ίδιο ενθουσιασμό που όλοι μαζί προχωρήσαμε σ’ αυτήν την πορεία, σε προσκαλούμε στη διαδικασία της επιλογής του μικρού αριθμού των ατόμων που θα βιώσουν τη δύναμη και τη μεταμόρφωση που δημιουργεί το σεμινάριο “ΠΛΟΥΤΟΣ”.

Εκεί θα βιώσεις ότι είσαι ένας από τους λίγους εκλεκτούς που βαδίζουν δυναμικά την πορεία της συνεχούς εξέλιξης. Ότι είσαι ένα ξεχωριστό άτομο που αναλαμβάνει τη δέσμευση να υψώσει το ανάστημά του και να προχωρήσει στη ζωή ξεχωρίζοντας από το πλήθος. Ένας από εκείνους που θα αποκτήσουν τις δυναμικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τους εσώτερους πόρους που μόνο οι ξεχωριστές προσωπικότητες διαθέτουν.

Συμμετέχοντας σ’ αυτή την ομάδα των ξεχωριστών ατόμων, θα δηλώσεις τη δέσμευσή σου να είσαι αληθινά εξαιρετικός και να απαιτήσεις από τον εαυτό σου, σε όλα τα επίπεδα, περισσότερα από όσα θα μπορούσε να απαιτήσει ποτέ από σένα ο οποιοσδήποτε. Θα βιώσεις την εκπληκτική σου δύναμη και την απόφαση να εδραιώσεις την αξίωσή σου για το προνόμιο του μεγαλείου που δικαιούσαι.

Με την αφοσίωσή σου στο να κάνεις σημαντική τη διαφορά στη ζωή σου, θα γίνεις ηγέτης όχι μόνο του εαυτού σου αλλά και όλων εκείνων που υπάρχουν γύρω σου. Γιατί ηγέτες γίνονται οι εξαιρετικοί εκείνοι, που χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να αδράξουν το δυναμικό τους και να το απελευθερώσουν, βοηθώντας και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Είναι η πρόκληση να κατακτήσεις μια ακόμα ψηλότερη κορυφή,

μαζί με τον ενθουσιασμό, την επιτυχία, την αγάπη και τη χαρά

που επιθυμείς και αξίζεις να έχεις σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Μέσα στις πέντε μέρες του “ΠΛΟΥΤΟΥ”:

Θα παρακολουθήσεις, σαν σε βίντεο, τη ζωή σου και τους λόγους για τους οποίους κάνεις ό,τι κάνεις.
Θα κάνεις συγκλονιστικές βιωματικές ασκήσεις με τις οποίες θα αναγνωρίσεις τις ικανότητες και τους πόρους που θα φέρουν τον «ΠΛΟΥΤΟ» της αφθονίας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.
Θα αποκτήσεις τη βιωματική γνώση δυναμικών εργαλείων για να κατακτήσεις δεξιότητες αιχμής, που θα κάνουν τεράστια διαφορά στην επίδραση που έχεις, ως ηγέτης, στη ζωή σου και στη ζωή των άλλων γύρω σου.
Θα μάθεις (ξεπερνώντας τους φόβους σου) πώς να συνδέεσαι, να συνεισφέρεις και να εξελίσσεσαι ως μια δυναμική ηγετική προσωπικότητα, στη δουλειά, στην οικογένεια και στην κοινωνία.
Θα διευρύνεις κατά πολύ την ταυτότητά σου, όχι μόνο στα μάτια εκείνων των οποίων τις ζωές έχεις το προνόμιο να αγγίζεις, αλλά επίσης και μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σου.
Θα αποκτήσεις τη βεβαιότητα ώστε να δημιουργείς ένα βαθύτερο επικοινωνιακό επίπεδο με ομάδες ανθρώπων όλων των μεγεθών, παντού.
Θα ξέρεις όχι μόνο πώς να βάζεις στη δράση τον εαυτό σου, αλλά και πώς να εμπνέεις και να κινητοποιείς τους άλλους, δυναμώνοντάς τους ώστε να μεταμορφώσουν άμεσα τη ζωή τους.

 

Ο “ΠΛΟΥΤΟΣ” δεν είναι για τον καθένα. Είναι για εκείνα τα άτομα που εκφράζουν εξαιρετική αφοσίωση στο δρόμο της προσωπικής τους αλλαγής. Είναι ΜΟΝΟ για εκείνους που είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τα όρια της άνεσης και της ασφάλειάς τους. Δεν είναι μια ευκαιρία να αποκτήσεις μερικές ακόμα γνώσεις, ούτε ένας τρόπος για να ισχυριστείς ότι είσαι σημαντικός. Απαιτείται η δέσμευση στην απόφασή σου να διευρύνεις κατά πολύ τις δεξιότητές σου, να χτίσεις επικοινωνιακή ικανότητα με μεγάλα ή μικρά ακροατήρια, να κάνεις πράγματα που απαιτούν δυναμικό σπάσιμο των προσωπικών σου ορίων και να δυναμώνεις, όπως κάθε γνήσιος ηγέτης, άλλα άτομα ώστε να μεταμορφώσουν κι εκείνα σημαντικά τη ζωή τους.

Αυτό είναι το πιο προσωπικό σεμινάριο του Αντώνη και της Βένας και θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις μαζί τους σε πολύ προσωπικό επίπεδο.
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν (και δεν έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο στο παρελθόν), θα πρέπει πρώτα να κάνουν μια απόλυτα εμπιστευτική προσωπική συζήτηση με τον Αντώνη.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κριτήριο τις γνώσεις και τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει στη ζωή τους μέχρι σήμερα, αλλά και με το πόσο πολύ είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράγματα έξω από τα όριά τους. Λόγω της ιδιαίτερης μορφής, λειτουργικότητας και φύσης του σεμιναρίου, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Θα προτιμηθούν εκείνοι που έχουν περισσότερες βιωματικές γνώσεις και εμπειρίες εξέλιξης.

Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις δυναμικά και ουσιαστικά τη ζωή σου και να φτάσεις στην κορυφή, αν νιώθεις συνειδητά έτοιμος να πειθαρχήσεις στους κανόνες ενός σεμιναρίου που είναι δομημένο για δυνατούς και να ανοιχτείς στη βαθύτερη γνώση, κι αν ανήκεις ήδη στον κύκλο των ανθρώπων που έχουν αρχίσει να παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους εφαρμόζοντας στον εαυτό τους τη γνώση που κατακτούν, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως το βιωματικό πενθήμερο “ΠΛΟΥΤΟΣ” θα σε απογειώσει.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί

από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου 2016.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τις 30 Μαΐου 2016. Μόλις λάβουμε τη φόρμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονίσουμε το ραντεβού της συνέντευξης. Οι συνεντεύξεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Ιουνίου 2016.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι: 1.100 ευρώ για όσους το παρακολουθούν για πρώτη φορά και 800 ευρώ για όσους το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Στο ποσόν αυτό συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

Η αξία παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Το κόστος διαμονής σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου (Full boad).
Η μεταφορά προς και από το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου (που θα γίνει εκτός Αθηνών).
Η παρακολούθηση ενός ειδικού τρίμηνου τμήματος Ακαδημίας.

Μετά τη συνέντευξη με τον Αντώνη, αν εγκριθεί η συμμετοχή σου, πρέπει να καταβληθεί η προκαταβολή (550 ευρώ), ενώ η εξόφλησή του κόστους συμμετοχής γίνεται το αργότερο 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Αν έχεις παρακολουθήσει το σεμινάριο στο παρελθόν δεν χρειάζεται να περάσεις από συνέντευξη με τον Αντώνη, απλά συμπληρώνεις τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Η προκαταβολή του κόστους συμμετοχής (400 ευρώ) πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 17 Ιουνίου 2016 ενώ η εξόφλησή γίνεται το αργότερο 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Ο “ΠΛΟΥΤΟΣ” περιέχει την πιο βαθιά γνώση. Αυτό το πενθήμερο θα είναι η πιο συγκλονιστική, η πιο μεταμορφωτική εμπειρία που θα βιώσεις ποτέ. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κατακτήσεις ασυνήθιστες δεξιότητες ηγεσίας, πλούτου και μεταμόρφωσης, μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον αγάπης, πίστης και υποστήριξης.

Μη διστάζεις. Συμπλήρωσε τώρα αμέσως τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να κλείσεις ραντεβού για μια προσωπική συνέντευξη από την οποία θα γίνει και η τελική επιλογή.

Άδραξε τώρα την ευκαιρία να ανέβεις σ’ ένα νέο επίπεδο και να ζήσεις τη ζωή των ονείρων σου. Μπορούμε και πάλι να σου υποσχεθούμε ότι:
Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια!

Περιμένουμε να σε συναντήσουμε τον Αύγουστο στο βιωματικό σεμινάριο “ΠΛΟΥΤΟΣ”.

Μέχρι τότε, να θυμάσαι να ζεις με πάθος!

 

[button size=”large” link=”https://apofasizo.gr/%CF%89%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9/” linkTarget=”_blank” bgColor=”rgba(117,171,201,1)” hoverBgColor=”rgba(72,128,159,1)”]Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ[/button]

 

 

Ποιοι είμαστε

Επιλέξαμε τον τίτλο μας γνωρίζοντας πως το πρώτο βήμα για οτιδήποτε κάνουμε είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ να το κάνουμε. Η σημαντικότερη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε είναι να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Γιατί πιστεύουμε βαθιά πως όλοι μας δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Αρκεί να πάρουμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Περισσότερα

Εγγραφείτε για τα Νέα μας μέσω e-mail

* indicates requiredΕπικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖω – Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 115 23
210 6459500
info[at]apofasizo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑποφασίΖΩ - Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Πανόρμου 70-72, Αμπελόκηποι, Αθήνα

info@apofasizo.gr

Τηλ: 210 6459500